De Europese compensatie heeft vanaf 2025 een nieuwe reeks moeilijkere emissie -eisen voor auto’s en vrachtwagenmakers gesuggereerd.
Gemiddelde Fleet CO2 -uitstoot voor elke maker zou in 2030 30 procent minder moeten zijn in vergelijking met 2021, volgens de voorstellen van de Commissie. Het is ook van plan om tegen 2025 een tussentijdse doelwit van 15 procent te introduceren om automotive-bedrijven te helpen bij het “kick-start” -investeringen in milieuvriendelijke technologieën.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Huidige EU -eisen die makers nodig hebben om typische vlootemissies te minimaliseren tot 95 g/km CO2 tegen 2021. Dit zou aangeven dat typische vloot koolstofdioxide -emissies zouden worden gegarneerd op 66,5 g/km deze moeten worden bereikt onder de oude nieuwe Europese rijcyclus (NEDC) Type goedkeuringstests. De voorgestelde doelen voor 2025 en 2030 zouden echter moeten worden voldaan onder de nieuwe en strenger over de hele wereld geharmoniseerde Light Automobile Test Procedure (WLTP).
Andere voorstellen omvatten een actieplan en beleggingsopties voor een “trans-Europese inzet van alternatieve brandstoffeninfrastructuur”-die nationaal teamwerk zou motiveren over dingen zoals elektrische auto’s. De compensatie wil ook cross-country busdiensten verbeteren om veel meer opties te leveren voor het gebruik van persoonlijke auto’s.
• Finest Low Emissions milieuvriendelijke auto’s en vrachtwagens 2017
EU Compensation President Jean-Claude Juncker zei eerder: “Ik wil dat Europa de leider is wanneer het betrekking heeft op de strijd tegen klimaatverandering. Vorig jaar hebben we het wereldwijde beleid van het spel vastgesteld met het hier geratificeerde contract van Parijs, in dit extreem huis . Zet tegen de ineenstorting van aspiratie in de Verenigde Staten, Europa moet ervoor zorgen dat we onze wereld weer uitstekend maken. Het is het gedeelde erfgoed van de hele mensheid. ”
De vice-president verantwoordelijk voor de Energy Union, zei Maroš Šefčovič: “We zijn in een tijdperk van klimaatvriendelijke economische transformatie gegaan. De set van voorstellen van vandaag bepaalt de voorwaarden voor Europese makers om de wereldwijde energieverschuiving te leiden in plaats van te voldoen aan anderen .
“Het zal hen lokken om de beste, schoonste en veel competitieve auto’s te produceren, om deze reden om het vertrouwen van consumenten terug te krijgen. Dit is een grote sprong in de ideale richting: een hedendaags duurzaam Europees economisch klimaat met schonere lucht in onze steden, evenals veel betere integratie van hernieuwbare energiebronnen in zowel huidige als toekomstige energiesystemen. ”
Zijn de nieuwe doelen haalbaar? Vertel ons uw gedachten in de reacties hieronder …

Leave a Reply

Your email address will not be published.