Volvo’s komende baby Electric SUV zal waarschijnlijk worden ontwikkeld in China, de manager van het bedrijf heeft blootgesteld – maar het lijkt nu onwaarschijnlijk dat het XC20 wordt genoemd.
Hakan Samuelsson van het Zweedse merk heeft al geverifieerd dat het nieuwe ontwerp een SUV-carrosseriestijl zal functioneren en gebaseerd is op een puur-elektrisch platform dat is opgericht door Volvo’s eigenaar, Chinese conglomeraat Geely. Volvo zelf heeft de nieuwe auto al geplaag 1,2 miljoen tegen 2025.

Polestar Job 0 om volledig CO2 -neutraal te zijn

Samuelsson sprak op de halfjaarlijkse monetaire resultaten van Volvo dat de SUV EV van de baby zou voldoen aan de volgende generatie XC90, die zelf allemaal elektrisch zal zijn. “Wat de timing betreft, hebben we verklaard dat het volgende nieuwe elektrische voertuig echt de opvolger is van ons SUV -vlaggenschip,” zei hij. “Dat is de allereerste; Daarna zal er een kleinere SUV zijn, evenals dat is waar we het hier over hebben. Het is zeer waarschijnlijk dat het in China zal worden gemaakt, ja.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

“Er zullen meer voertuigen zijn om te volgen, en ik geloof dat we moeten beginnen te geloven over nieuwe lichaamsvormen,” voegde hij eraan toe. “Het zijn niet alleen sedans, wagens en SUV’s. Elektrificatie zal eveneens de vorm van de auto’s wijzigen; Ze vereisen dat ze meer aerodynamisch zijn, dus misschien zullen we mensen daar in de toekomst een beetje verrassen. Het zijn niet alleen de traditionele voertuigen zoals we tot nu toe hebben gehad. “

Leave a Reply

Your email address will not be published.