Vauxhall’s Insignia Grand Sport is de nieuwe Skoda Sinker Fighter van het bedrijf. Het bedrijf verklaart dat het een veel meer chique levert dan het insigne-ontwerp dat het vervangt, die binnenkomt met een veel meer vierdeurs coupé-biased look en de ‘Grand Sport’ toevoeging aan zijn naam.
Nu te koop, zal het deze zomer op Britse wegen verschijnen. De kosten voor de Insignia Grand Sport beginnen bij £ 17,115-dat krijgt kopers een 1,5-liter turbo-benzinemotor met 138 pk. De variëteit zal zich het beste uitstrekken als een 256 pk 2.0-liter turbo-benzine, die in variëteit topping trim zal worden geprijsd vanaf £ 27.710. Dieselmotoren worden ook aangeboden.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• Genève Motor Show 2017 als het gebeurt
De populariteit van voertuigen zoals de Insigna-samen met zijn eeuwenoude rivaal, de Ford Mondeo-is aanzienlijk geperst door de steeds groeiende populariteit van SUV’s en cross-overs, plus agressieve financieringsaanbiedingen op veel meer premium saloons van chique Duitse fabrikanten van Duitse fabrikanten. Daartoe streed Vauxhall tegen met een veel ruimere, geavanceerde en technische beladen die een nieuwe naam dragen: Insignia Grand Sport.
• Beste huishoudelijke voertuigen te koop
Vauxhall Insignia Grand Sport: zowel stijl als bruikbaarheid
Het algemene uiterlijk van het nieuwe voertuig neemt aanzienlijke aanwijzingen uit het Monza -concept dat in 2013 allereerst werd gezien op de Frankfurt Motor Show. . Aan de zijkant is wat Vauxhall-telefoont een ‘sweepspear’-in feite een diepe vouw die laag begint in de buurt van de dorpel en omhoog gaat net voor de achterwielarch Derde remlicht geïntegreerd aan de bovenkant van het glas.
16

De vijfdeurs versie van het voertuig krijgt een veel langere wielbasis-verbeterd met 92 mm-hoewel verkorte overhangen impliceren dat het voertuig niet veel langer is. De daklijn zit echter lager, en mits het wat Vauxhall echt hoopt een coupe-achtige look is; Dit, geïntegreerd met styling -signalen die zijn ontwikkeld om de insigne te laten lijken, biedt het een veel agressievere houding aan.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Leave a Reply

Your email address will not be published.