Na de aankoop van 100 elektrische busjes van Peugeot in juli is Royal Mail er bovendien één gegaan en begonnen met het testen van drie verschillende volledig elektrische bestelwagens uit aankomst, een bedrijf gevestigd in Oxfordshire.
Het pad is te wijten aan het laatste jaar en omvat in totaal negen auto’s die zijn opgesplitst in varianten van 3,5, 6 en 7,5 ton. Aangezien de Royal Mail een vloot van ongeveer 49.000 auto’s exploiteert, is het potentieel voor extra aankopen aanzienlijk – ervan uitgaande dat de bestelwagens natuurlijk leveren.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

• Beste Big Panel Vans 2017
Alle auto’s worden gebruikt in het centrale ‘Mount Pleasant’ -depot in Londen, waar het 100-mijl bereik dagelijks op de test zal worden getest. De directeur van Paul Gatti, de directeur van Royal Mail Fleet, zei: “We zullen ze de komende maanden op de proef stellen om te zien hoe ze omgaan met de eisen van de e -mailcollectie van onze grotere sites.” Dit suggereert dat de Royal Mail al overweegt om deze busjes naar andere sites uit te rollen.
De bestelwagens zelf zijn gemaakt van ultramoderne lichtgewicht composieten, vergelijkbaar met de materialen die worden gebruikt op Formule E-racers, die toevallig niet zijn waar de overeenkomsten tussen de bestelwagens en het motorracesuiteinde niet zijn. Aankomst zijn hetzelfde bedrijf dat verantwoordelijk is voor de elektronische componenten in de Roborace Robocars – de autonome elektrische racers die eerder dit jaar in de schijnwerpers kwamen. De Robocars Pack 300 kW (402 pk) en bieden een topsnelheid van meer dan 198 mph, die we niet over u weten, maar denken dat we wonderen zouden doen voor de snelheid van postleveringen.
In werkelijkheid zullen de uitvoering dichter bij die van de inspanningen van PSA, die slechts elektrische versies van hun partner Vans zijn. Ze bieden 49 kW (67 pk), een lading van 552 kg en een vergelijkbaar bereik van 106 mijl.
Hoewel ze misschien niet de prestatiefiguren van hun verre race -familieleden hebben, worden de elektrische systemen allemaal gemaakt in de nieuwe fabriek van aankomst in Banbury, wat aangeeft dat ze zijn afgestemd op de toepassing van het vervoeren van goederen.
Hun ingenieurs hebben ook slim de bestelwagens gemaakt om een ​​modulair ontwerp te zijn, wat aangeeft dat slechts één persoon in slechts vier uur een volledig busje kan monteren. Misschien zelfs een stuk voordeliger voor het beheren van een grote vloot, beweert aankomst dat elk onderdeel in slechts 15 minuten kan worden gewijzigd.

De bestelwagens bieden een respectabel bereik en lagere emissies en zijn een stap in de ideale richting voor het vinden van efficiënte draagopties voor vloten zoals Royal Mail’s. De kers op de top? Ze zijn naar verluidt hetzelfde als een equivalent dieselbusje, waardoor ze allemaal veel verleidelijker zijn voor bedrijven.
Net als zij of een hekel aan hen, wat vindt u van de nieuwe postiebusjes?

Leave a Reply

Your email address will not be published.