Nissan heeft uitgebreid onderzoek naar wat het belt, noemt hersen-naar-voertuigtechnologie, die zal worden getoond op de komende consumentenelektronica-show in Las Vegas op in Las Vegas op 9 januari.
Het Japanse merk, onder zijn Intelligente Mobility-branding in Nissan, heeft als doel de hersengolfactiviteit van de bestuurder te benutten en ertoe te brengen om autonome systemen aan boord te maken om de reacties van de auto in real-life rijscenario’s te verbeteren. Het is het resultaat van bijna zeven jaar onderzoek, uitgevoerd met hulp van École Polytechnique Fédérale de Lausanne in Zwitserland.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

• CES 2018 Preview
De innovatie van de hersenen tot voertuig heeft de bestuurder nodig om een ​​hersengolfmeting te dragen om zijn/haar geloofd proces te bepalen. Als de bestuurder een situatie detecteert die de auto’s en vrachtwagen nodig heeft om het stuur te remmen, te versnellen of te draaien, kan het systeem de hersensignalen naar de auto sturen.
Volgens Nissan kan de innovatie intrekken en 0,2-0,5 seconden sneller reageren dan de bestuurder, waardoor de prestaties worden verbeterd wanneer de auto’s en vrachtwagen onder menselijke controle zijn.
Het systeem wordt ook vermeld om de stemming van de bestuurder te vinden en de rijconfiguratie in een oogwenk te wijzigen, om aan de behoeften van de bestuurder te voldoen. Het autonome rijsysteem van het voertuig maakt ook gebruik van de hersengolfmetingen om zich het beste te matchen met de rijstijl van de bestuurder.
Nissan probeert autonome innovatie te humaniseren door hersen-tot-voertuiginnovatie in zijn vloot te implementeren. De uitvoerende vice -president van Nissan, Daniele Schillaci, zei: “Wanneer de meeste mensen geloven over autonoom rijden, hebben ze een extreem onpersoonlijke visie op de toekomst, waar mensen opgeven aan de machines. Toch doet B2V -innovatie het tegenovergestelde, door signalen uit hun eigen brein te gebruiken om de drive nog interessanter en leuker te maken. ”
Houd je van het geluid van Nissan’s hersen-tot-voertuigtechnologie? Vertel ons wat u hieronder gelooft …

Leave a Reply

Your email address will not be published.