KIA zal in 2025 16 nieuwe geëlektrificeerde voertuigen introduceren, inclusief het allereerste brandstofcel elektrische voertuig van het bedrijf in 2020, de Zuid-Koreaanse fabrikant geverifieerd op de consumentenelektronica-show in de show in de consumentenelektronica in Las Vegas.
“Tegen 2025 bieden we een algemeen van 16 geavanceerde aandrijflijnvoertuigen, met vijf nieuwe hybriden en plug-in hybriden, vijf nieuwe batterij-EV’s, evenals een geheel nieuwe massamarkt FCEV. Vanwege de introductie in 2020 zal deze FCEV de inspanningen van Kia leiden om een ​​toekomst van nulemissie te herkennen voor mobiliteit, ”zei Dr. Woong-Chul Yang, vice-Chariman en hoofd van het R & D-centrum van Kia.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

• Beste elektrische auto’s en vrachtwagens te koop
De verklaring voldoet aan de onthulling van het Niro EV -concept van Kia. Het concept, eveneens getoond in CES, zou het “merk continue reis naar elektrificatie” vertegenwoordigen, en omvat nieuwe innovatie zoals het actieve voetgangerswaarschuwingssysteem dat zowel voetgangers als fietsers kan waarschuwen en hen via sprekers te waarschuwen via sprekers .
Het idee van Niro EV profiteert ook van nieuwe EV-Battery-productiemethoden die zullen worden gereserveerd voor toekomstige modellen. Het idee wordt aangedreven door 64kWh lithium-polymeerbatterij die is gekoppeld aan een elektromotor van 150 kW. Er is een rijvariëteit van 383 kilometer of 238 mijl voorgesteld, met zakelijke bronnen die een groter batterijsysteem kunnen nemen, kan dit evenveel kosten als ongeveer 500 kilometer (310 mijl).
Hoewel de details van het brandstofcelvoertuig van Kia op dit moment schaars zijn, heeft het merk Hyundai van broers en zussen foto’s vrijgegeven, evenals details van zijn waterstofideeënauto.
De Hyundai Nexo, die eveneens debuteerde bij CES, heeft een waterstofbrandstofcelsysteem dat 20 procent lichter en negen procent effectiever is dan het IX35 -brandstofcelvoertuig van het bedrijf. Het is ook 20 procent krachtiger met een 161 pk output.
Ben je enthousiast over de elektrische toekomst van Kia? Laat ons hieronder begrijpen …

Leave a Reply

Your email address will not be published.