Onze nieuwe autoloningen zijn iets later in het jaar dan normaal, maar de lijst met winnaars van de 2020 bewijst dat er geen let-up is als het gaat om de auto-industrie vindingrijkheid en drive om steeds meer bettere modellen te bieden.
Dit wordt een jaar dat we nooit zullen vergeten, maar het is ook een jaar waarin persoonlijk transport veel belangrijker werd dan ooit. We hebben een toenemend verlangen getoond om auto’s te kopen die ons niet alleen beschermen, maar ook de wereld om ons heen beschermen.

NIEUWE CAR AWARDS 2020: The Winners

Elke winnaar die u in dit nummer ziet, is het resultaat van zorgvuldige testen die begint met een analyse van wat het belangrijkst is voor kopers van dat type auto. Het zijn modellen die u kunt kopen of aanbevelen met de wetenschap dat ze de meest grondige analyse in het bedrijf hebben meegemaakt.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Normaal gesproken presenteren we onze prijzen aan de grote en het goede van de auto -industrie tijdens een weelderige ceremonie. Dit jaar hebben we ons aan onze website moeten houden – zie de prijsuitreiking van dit jaar hier voor jezelf.
Terwijl we de allerbeste auto’s vieren die je kunt kopen, wil ik ook een moment nemen – als ik kan – om de mensen te vieren die je links kunt zien: het team dat verantwoordelijk is voor het elke week brengen van je Auto Express.
Veel van mijn collega’s die ik de afgelopen zes maanden alleen op een scherm heb gezien, maar ze zijn me blijven verbazen met hun creativiteit en puur hard werken in de meest uitdagende tijden. Van boven (nou ja, tweede van boven) naar beneden, ik wil ze bedanken. Ik werk al bijna 30 jaar in Automotive Journalistiek en bewerkte talloze titels, en als ik een prijs had om aan het beste team ooit te geven, zou ik het aan dit terrein geven!
Deze speciale uitgave is ook een kans om u te bedanken voor uw voortdurende steun en iedereen te bedanken die ook contact met ons opneemt. In deze veranderende tijden is het goed om te horen wat je denkt en wat je wilt van je auto’s.
Bekijk hier opnieuw de volledige prijzenpresentatie …

Leave a Reply

Your email address will not be published.