Een nieuwe openbare raadpleging is geopend over de vraag of automobilisten moeten worden ingeschakeld om ongeluk voor voertuigen online te melden aan de autoriteiten, in plaats van persoonlijk naar een autoriteitenstation te moeten gaan.
De wetgeving geeft momenteel aan dat als automobilisten worden opgenomen in een ongeluk en niet in staat zijn om details uit te wisselen met anderen, ze binnen 24 uur naar een autoriteitenstation moeten gaan en officieren op de hoogte brengen van hun botsing.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

• veiligste voertuigen te koop
Officiële cijfers blootstellen van 130.000 persoonlijk letsel ongelukken worden elk jaar gemeld aan de autoriteiten, en terwijl de meerderheid wordt vastgelegd door officieren ter plaatse, worden er vervolgens ongeveer 26.000 gemeld bij autoriteitenstation -vestigingen. Een botsing van 55.000 botsingen, inclusief alleen schade aan onroerend goed, worden elk jaar ook gerapporteerd.
De regering stelt dat het mogelijk maakt om die gebeurtenissen op internet te melden in plaats van persoonlijk “het probleem voor automobilisten zou verminderen” en ook “vrijheid van autoriteiten vrijmaken”. Als de wijzigingen worden goedgekeurd, zouden automobilisten nog steeds persoonlijk naar autoriteiten stations kunnen gaan, moeten ze wensen.
De overdrachtspriester Jesse Norman lanceerde de 12 weken durende openbare raadpleging en zei: “Het huidige systeem [voor het melden van ongevallen] is verouderd; Het kost aanzienlijke hoeveelheden tijd en stimuleert wachtrijen voor het melden van misdaden. De mogelijkheid om ongelukken op internet te melden, zal het hele proces sneller en veel gemakkelijker maken voor zowel automobilisten als de politie. ”
• Wat te doen na een voertuigongeluk
Norman onthulde ook een nieuwe app voor autoriteiten officieren om op hun handheld -apparaten te gebruiken, de botsingsrapportage en het delen van het systeem (crash) zou worden uitgerold, waardoor logboekingen ongeluk veel gemakkelijker voor de politie zijn. Het nieuwe systeem zou aangeven dat: “Highways -autoriteiten zullen ook toegang krijgen tot nauwkeurige en zoveel als datuminformatie, wat aangeeft dat raden veel beter kunnen plannen voor beveiligingsverbeteringen en in een kortere tijd.”
Gelooft u dat het systeem voor het melden van ongelukken verouderd is? Laat ons hieronder begrijpen …

Leave a Reply

Your email address will not be published.