Audi heeft zijn reactie op de net recent bijgewerkte Tesla-ontwerp S, de E-TRON GT blootgelegd. Het nieuwe ontwerp maakt gebruik van de innovatie en het platform dat ook de Porsche Taycan ondersteunt, evenals het vanwege de uitverkoop in het VK in mei met kosten variërend van £ 79.900 tot £ 133,340.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Bedrijfsmanager Markus Duesmann legt de pure-elektrische salon uit als “de veel cruciale auto voor Audi”, die halo-conditie in de line-up van het merk bezet. Om zijn range-topping-referenties te markeren, zal de E-TRON GT worden ontwikkeld in Audi’s Bölinger Höfe-faciliteit in Neckarsulm-exact dezelfde fabriek die de R8-supercar creëert.

NIEUWE AUDI E-TRON GT 2021 Review

Vanaf de lancering hebben kopers een optie van twee modellen: de E-TRON GT Quattro en RS E-TRON GT. Beide versies gebruiken een elektrische aandrijflijn met een motor gemonteerd op elke as voor vierwielaandrijving.
Het instapvoertuig creëert 469 pk en 630 nm koppel, waarvan Audi staat, is voldoende voor een 0-62 mph-tijd van 4,1 seconden, evenals een topsnelheid van 152 mph. Het beschikt over dubbele wishbone-ophanging, digitaal beheerde dempers, een vergrendeling achterverschil en stalen remmen met 10-zuiger remklauwen. Er zijn standaard 19-inch legeringen, hoewel zowel 20- als 21-inch wielen beschikbaar zullen zijn.
De prestatiegerichte RS E-TRON GT, geprijsd vanaf £ 110.850, heeft een vermogen van 590 pk en 830 nm koppel-hoewel het introduceren van de auto het systeem tijdelijk kan verhogen tot 637 pk. De 0-62 mph-tijd van deze versie daalt tot slechts 3,3 seconden, terwijl de topsnelheid verhoogt tot een digitaal beperkte 155 mph.

Leave a Reply

Your email address will not be published.