Mijn hart stelt dat Sir Stirling Moss de grootste Formule 1-bestuurder van Groot-Brittannië ooit is. Mijn hoofd begrijpt echter dat het Lewis Hamilton is – met een aanzienlijke marge.
Ongeveer 160 Britten hebben meer dan een halve eeuw in F1 deelgenomen, maar Lewis heeft al een kwart van de Britse overwinningen verdiend. Hij nadert echter met pensioen. Naast het trotse record van Groot -Brittannië als het meest vertegenwoordigde land in de sport, is F1 misschien binnenkort volledig afwezig met Britse chauffeurs.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Er wachten jonge wapens in de vleugels, maar hun toegang tot het hoogste niveau van motorsport is onzeker, net als hun toekomstige succes. Evenals er zijn belangrijker hoofdpijn voor F1, omdat het niet relevant, opwindend, goedkoop of inclusief genoeg is.
F1 -baanoppervlakken kunstmatig nat maken voor een deel van elke race is een must. F1-auto’s zonder bestuurder zijn echter niet, zoals schurken van wereldklasse/pantomime-schurken zoals Lucid Lewis, Mad Max, Sulky Seb en Fed-Up Fernando een noodzakelijk onderdeel van de show zijn. Leg ze gewoon op verlaagde fundamentele salarissen, gekoppeld aan hogere geldprikkels voor pole -posities, ronde records, podiumafwerkingen, race -overwinningen en meer.
Bijvoorbeeld, ‘Driver of the Weekend’ Awards die worden bepaald door racegoers en/of tv -kijkers zouden goed werken. De aanpassingen kunnen daar echter niet stoppen. Als deze jongens zijn, zoals wordt voorgesteld, de sterkste atleten en de meeste bekwame bestuurders ter wereld (echt?) Laten we het bewijzen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.