Volkswagen heeft de prijzen aangekondigd voor zijn nieuwe Tiguan Allspace, met de zeven zitplaatsen, langere wielbasisversie van de Tiguan SUV vanaf £ 29.370.
De AllSpace debuteerde op de Detroit Autosalon in 2017, terwijl VW wilde toevoegen om wat extra bruikbaarheid aan zijn SUV -assortiment toe te voegen. De AllSpace is met 215 mm verlengd in vergelijking met de conventionele auto, terwijl de wielbasis met 110 mm wordt verbouwd. Als gevolg hiervan is er 60 mm meer beenruimte in de twee rijen achterstoelen.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Er is een extra 115 liter laarsruimte beschikbaar, waarbij de stoel/stoelen het volume van 615/1.655 liter tot 730/1.770 liter neemt. Er is een subtiele nieuwe look, met een andere grille en motorkap, terwijl de grotere achterkantramen en langere daklijn de nieuwe versie markeren.
• Beste SUV’s om nu te kopen
Er zullen vijf motoren beschikbaar zijn – twee benzine en drie diesels. Het instapniveau £ 29,370 benzine Tiguan Allspace zal worden aangedreven door een 1,4-liter TSI die 148 pk ontwikkelt, in staat om een ​​geclaimde 47mpg te retourneren. Voor £ 30,970 kan de 1,4 TSI in SE-navigatieafwerking worden gespecificeerd met een zesversnellingsbak met DSG. De andere benzineoptie is een 178bhp 2.0-liter aandrijflijn, die alleen beschikbaar is in vierwielaandrijving en in SEL-trim die £ 35,960 kost.
11

In termen van dieselkeuzes zijn alle drie 2,0-liter TDI-eenheden in verschillende staten van de melodie. De instapmotor vanaf £ 31.550 heeft 148 pk en hoger dan die zitten 178 pk en 236 pk-opties-de laatste bovenaan het assortiment op £ 39,965.
4Motion vierwielaandrijving is een optionele extra op de 148bhp 2.0-liter TDI. Het is afwezig in de 148 pk benzineauto, maar conventioneel op de andere vier motoren en gecombineerd met een versnellingsbak met dubbele koppeling. Volkswagen biedt zijn bestuurdershulpprogramma’s aan in de Tiguan Allspace -reeks en deze omvatten adaptieve cruise control, rijstrookhulp, voorhulp en noodremmen.
Momenteel zijn er twee keuzes van uitrustingsniveaus – SE -navigatie en SEL. In SE-navigatie-trim krijgen klanten van Tiguan Allspace 18-inch lichtmetalen wielen, parkeersensoren voor voertuigen en een acht-inch infotainmentsysteem met SAT NAV- en Bluetooth-smartphone-connectiviteit. Sel Trim begint bij £ 32.545 voor de 1,4-liter benzine en voegt een 12,3-inch displayscherm toe aan de instrumentencluster, evenals 19-inch legeringen, sportstoelen aan de voorkant en een panoramisch zonnedak.

De komende maanden komen de R-Line-trimspeck, met 20-inch legeringen, verlaagde sportophanging en een achterspoiler. Prijzen voor de R-Line Spec-tiguan moeten nog worden bevestigd.
Wat vind je van de VW Tiguan Allspace? Laat het ons hieronder weten …

Leave a Reply

Your email address will not be published.