Honda heeft een paar nieuwe elektrische SUV’s gelanceerd voor de Chinese markt genaamd de E: NP1 en E: NS1, die het kunnen vormen Basis van een nieuw model dat in 2022 naar Europa komt.
De E: NP1 is een elektrische SUV die is ontworpen voor de Chinese automarkt, terwijl de E: NS1 -variant een sportiever uitziende variant is. Ze zullen allebei in het voorjaar van 2022 in China in de verkoop gaan en beide zijn gebouwd door verschillende Honda China joint ventures. Maar het merk heeft aangeprezen dat het de wereldwijde export van Chinees heeft gepland, dus een Europese versie van deze modellen zou later dit jaar showrooms kunnen bereiken als een rivaal voor de Hyundai Kona Electric en Peugeot E-2008.

Honda e vs mini elektrisch

Eerder dit jaar gaf Honda ons een voorproefje van hoe de aanstaande elektrische SUV eruit zou zien met de SUV E: Concept, en het lijkt erop dat deze productiemodellen het ontwerp van het concept met extra HR-V-invloed voortzetten.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

De productiespec-auto’s hebben twee extra deuren aan de achterkant gewonnen, maar de roostervorm, slanke koplampen en prominente voorste bumperlip hebben allemaal de productie gemaakt. De silhouetten van beide auto’s zijn bijna identiek aan het concept, en de achterste lichtbalk met volledige breedte is ongeveer dezelfde vorm, hoewel het een beetje dikker is dan voorheen. Zelfs de lichtmetalen wielen hebben hetzelfde multi-spaaksontwerp, hoewel teruggeschroefd naar een meer verstandige diameter van 18 inch.

Leave a Reply

Your email address will not be published.