Citroen UK-manager Linda Jackson is CEO van het merk Citroen gemaakt in een grote opschudding van de PSA Peugeot Citroen Group door de nieuwe manager Carlos Tavares.
Jackson zal verantwoordelijk zijn voor Citroen, terwijl Yves Bonnefont, voorheen de strategiehoofd van de groep, in het merk zal zijn van het chique merk DS. Maxime Picat blijft aan het roer van Peugeot. Alle drie zullen rechtstreeks in Tavares rapporteren als onderdeel van zijn ‘Back in the Race’ herstructureringsplannen.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Jackson sprak uitsluitend met CAR-express, het stemde in met eerdere opmerkingen waarin de richting van Citroen uitlegde als uiteindelijk ‘een Ikea voor auto’s’. “We willen veel creatiever, budgetvriendelijker zijn en dingen bieden die echt belangrijk zijn voor mainstream-klanten,” ze zei.
“We willen ingenieus zijn in stijl – daar zijn we in het verleden geweldig in geweest, evenals nieuwe ontwerpen zoals de C4 Picasso hebben dat opnieuw aangetoond. We willen dat onze auto’s en vrachtwagens nuttige innovatie hebben, zoals onze aanraakschermen die eenvoudig te gebruiken zijn, evenals de luchtbultjes op de C4 -cactus.
“Citroens moeten ook comfortabel zijn, evenals betaalbaar. We hebben een aantal verschillende diensten om mensen te helpen hun auto’s en vrachtwagens zoals Pay-As-You-Go te kopen, en we zullen transparant zijn in precies hoe we verkopen. ”
Jackson begint haar nieuwe functie op 1 juni, kort voor de introductie van de nieuwe Citroen C4 Cactus – een auto’s en vrachtwagen die volgens Jackson een enorme functie zal spelen in de toekomst van Citroen. “De C4 -cactus is het begin van waar we Citroen kiezen,” zei ze.

Leave a Reply

Your email address will not be published.