Het aantal nieuwe auto’s geregistreerd in maart steeg met bijna 18 procent op dezelfde maand in 2013, met de Ford Fiesta bovenaan de bestsellerslijst.
Cijfers vrijgegeven door de Society of Motor Producers and Traders (SMMT) onthullen dat het totale aantal nieuwe autoregistraties voor maart 465.000, een 10 -jarige hoog, slechts een nut achtervolgd met het totaal van 2004 van 466.954 eenheden.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Registraties voor nieuwe auto’s zijn om een ​​aantal redenen altijd hoog op een aantal redenen, claimt SMMT -topman Mike Hawes: “Bestuurders worden aangetrokken door de toename van de kwaliteit van nieuwe auto’s en nieuwere technologie die chauffeurs helpt hun auto’s veel goedkoper te runnen”.
Kleine auto’s en MPV’s verkopen groot in 2014
Marktstatistieken tonen ook enkele interessante veranderingen vanaf maart 2004, met een sterke verschuiving naar kleinere auto’s en MPV’s. Er is ook een toename van de brandstofefficiëntie van 35 procent geweest, waarbij auto’s nu gemiddeld vrijwel 58 mpg worden.
Als alternatief werd er ook een verheugd over de omzetstijgingen met een toename van 64 procent en een omzet totaal van vrijwel 9.000 eenheden.
Er is ook goed nieuws voor de Britse productie, met de Britse gebouwde Vauxhall Astra in de top 5 bestsellers, zowel in maart als in de loop van het jaar tot nu toe, nadat ze 17.500 eenheden hebben verkocht vanwege januari.
De voorkeuren van autokopers in verfschaduw zijn in het decennium ook veranderd, met de meest populaire kleurkeuze wit, een verandering van zilver in 2004.
Aantrekkelijke financiële aanbiedingen hebben ook bijgedragen aan het verhogen van de verkoop met tal van chauffeurs die kunnen profiteren van goedkope leaseovereenkomsten en hun auto veel gemakkelijker wisselen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.