De nieuwe Audi TT van de derde generatie begint vanaf £ 29.770, met prijzen die zijn gestegen tot £ 35,335. De eerste leveringen van de beroemde sportcar beschikbaar vanaf vandaag, beginnen in december.
Vanaf de lancering zullen twee motoren, waaronder een 227 pk 2.0-liter TFSI en een 182bhp 2.0-liter TDI worden gebruikt voor kopers. Een prestatiegerichte 306 pk TTS-versie volgt later dit jaar. Beide motoren kunnen worden gespecificeerd in sport- of S-lijnafwerking, met de geheel nieuwe en all-digitale 12,3-inch virtuele cockpit een standaardfunctie op beide specificaties.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Standaardkit op sportmodellen op instapniveau omvat de multimedia-interface van Audi met vingertip-gegevensinvoer, sat-nav, bluetooth, adaptieve dempers en keyless go. Audi voegt ook Alcantara-getrimmed sportstoelen toe en airco als Creature Comfort. Buiten 18-inch wielen, sportophanging en LED-dagrijlichten zijn ook allemaal standaardfuncties.
Spec het sportmodel met de 2.0-liter dieselmotor en Audi brengen u £ 29,770 in rekening, met het benzinemodel geprijsd op £ 29,860-beide met een handgeschakelde zesversnellingsbak. Quattro vierwielaandrijving en een Tonic Automatic ‘Box zijn ook beschikbaar met het 2.0-liter TFSI-model, dat de prijs duwt tot £ 32.785.
S Lijntrim voegt grotere 19-inch legeringen, volledige LED-koplampen en achterlichten en een 10 mm druppel in rijhoogte toe. Er is ook een technologiepakket beschikbaar dat een geavanceerd navigatiesysteem omvat en in Car-internet toevoegt door middel van Audi Connect.
Kies voor S-lijnafwerking met de 2.0-liter benzinemotor en de Audi TT kost £ 32.410, maar voeg Quattro Drive en de S Tronic versnellingsbak toe en de prijs stijgt tot £ 35,335. De diesel is iets goedkoper, geprijsd op £ 32,320.

Leave a Reply

Your email address will not be published.