Vauxhall te vergroten, heeft een nieuw uitrustingsniveau toegevoegd aan de SUV-line-up van Crossland. De nieuwe variant wordt de Crossland Griffin genoemd en wil de charme van de auto naast rivalen zoals de Ford Puma en Volkswagen T-Cross vergroten door een lagere startkosten te brengen en toegevoegd op het Crossland SE-model op instapniveau.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

De compacte SUV van het Britse merk kreeg een uitgebreide upgrade in 2020, met updates voor de schorsing, besturing en technologie, samen met een exterieur herontwerp dat het ‘Vizor’ huishoudelijke gezicht van Vauxhall omvatte.

Nieuwe Vauxhall Corsa-E Griffin brengt veel meer ingesteld voor een lagere startprijs

De facelift 2020 voegde een nieuw touchscreen infotainmentsysteem toe, gebundeld met Apple CarPlay en Android Auto, naast Bluetooth -connectiviteit en een DAB -radio. Het nieuwe Griffin-ontwerp lijkt echter veel meer basisapparaten voor minder geld te brengen dan de instapniveau SE, waardoor de waarde wordt verbeterd.
De Crossland Griffin beschikt over exact dezelfde zeven-inch touchscreen als andere ontwerpen in de line-up, maar de cabine beschikt nu over omgevingsverlichting, verwarmde voorstoelen en een verwarmd stuurwiel.
Automatische ruitenwissers en LED -koplampen worden eveneens gemonteerd, samen met beveiligingstechnologie zoals het waarschuwen van de rijstrookvertrek en de herkenning van snelheidsindicatie.
Buiten beschikt over de Crossland Griffin zwarte 17-inch tweelingspaaks lichtmetalen wielen, zwarte deurspiegels en een contrasterend kleurendaksysteem voor extra visuele impact. Er zijn ook chroom-effect bovenste raamlijsten.
De nieuwste toevoeging van Vauxhall aan het Crossland -huishouden wordt aangeboden met exact dezelfde motoren als de rest van het bereik. Het begin van de line-up is een 1,2-liter benzine die 82 pk tot stand brengt, met een variant met turbomobenis die op 108 pk of 128 pk is.
Kopers kunnen ook kiezen tussen twee dieselopties, met een 1,5-liter viercilinder turbodiesel die 108 pk of 118 pk creëert.
De prijzen voor de Crossland Griffin beginnen vanaf £ 17.555, waarbij de instapniveau SE ondergraven met een aanzienlijke £ 2.000, ondanks dat het veel meer apparatuur heeft. Vauxhall biedt ook de Crossland Griffin op een PCP -schema, met maandelijkse betalingen vanaf £ 215.
Klik hier voor onze lijst met de allerbeste kleine SUV’s die te koop zijn …

Leave a Reply

Your email address will not be published.