Een nieuwe facelifted Ford Focus heeft zijn debuut gelegd op de Autosalon van Genève. Met enkele wijzigingen in het uiterlijk van de auto, evenals upgrades naar de technologie in de auto en het interieur, is deze nieuwe Ford-focus klaar om te concurreren met de nieuwste Volkswagen Golf.
We hebben de kans gehad om op de passagiersstoel te zitten om een ​​idee te krijgen van hoe de nieuwe auto eruit zal zien, en een Ford Focus 2014 -ritreview samen te stellen.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Het krijgt een releasedatum van juli 2014 en een prijs die waarschijnlijk in grote lijnen vergelijkbaar is met de huidige Ford Focus, samen met bekende uitrustingsniveaus zoals Edge, Zetec en Titanium.
Je herkent misschien het gezicht van de nieuwe Ford-focus: het is net als dat van de nieuwe Fiesta en de volgende Mondeo (is verschuldigd in november), waarbij de Aston Martin-achtige grille centraal staat op Ford’s nieuwste assortiment modellen.
• Genève Motor Show 2014 op Automobile Express
De oversized driehoekige luchtinlaat op de voorste bumper van de huidige focus was een controversiële ontwerpkeuze, dus ze zijn deze keer weg. Met langwerpige mistlampen, die helpen een beetje visuele breedte en een chromen trapeziumvormige vijf-bar rooster toe te voegen, ziet deze er veel classier uit. De koplampen zijn ook opnieuw ontworpen en hebben nu een afgesloten, veel modernere look.

Leave a Reply

Your email address will not be published.