Land Rover heeft de verdediger gemonteerd met een nieuwe V8 -aandrijflijn, waardoor het de snelste productieversie van de 4×4 tot nu toe is. De nieuwe Land Rover-verdediger V8 is beschikbaar om nu te kopen, met prijzen vanaf £ 98,505 voor de kortwielbasisverdediger 90 en £ 101,150 voor de grotere verdediger 110.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

De supercharged 5.0-liter V8 produceert 518 pk en 625 nm koppel, waarvan Land Rover zegt dat het voldoende is voor een 0-62 mph-tijd van 5,2 seconden en een topsnelheid van 149 mph in de verdediger 90. De grotere verdediger 110 voltooit dezelfde sprint in een geclaimd 5.4 seconden.

Snelste SUV’s ter wereld 2022

Om de extra prestaties te regelen, heeft Land Rover de verdediger V8 gepast met nieuwe veren en dempers, dikkere anti-roll-staven, een speciaal gekalibreerde versnellingsbak en een nieuw elektronisch geregeld achterdifferentieel. Het tractiecontrolesysteem van de auto is ook opnieuw geprogrammeerd, terwijl nieuwe koppelvectoringtechnologie verschijnt om de behendigheid te verbeteren.
Net als de instapverdediger, heeft dit V8-model ook vierwielaandrijving, maar Land Rover heeft een nieuwe dynamische modus toegevoegd aan het terreinactiesysteem van de auto. De extra instelling past de elektronisch gecontroleerde chassistechnologie van de SUV aan en scherpt de antwoorden van de auto, belooft een betere bochtvaardigheid en verbeterde behandeling.
Land Rover heeft een paar cosmetische tweaks gemaakt aan de verdediger V8 om het te markeren als de vlaggenschipvariant. Upgrades omvatten nieuwe 22-inch lichtmetalen velgen, een fris uitlaatsysteem voor quad-exit en speciale badges. De cabine krijgt nieuwe Ebony Windsor -lederen bekleding, ‘V8’ merk loopplaten en Chrome Gear Shift Paddles.
33

De verdediger V8 kan ook worden gespecificeerd in de Karpathische editievorm. Dit speciale editie -uitrustingsniveau voegt Xenon Blue Front Brake -remklauwen, satijnen zwart sleepogen, een exclusieve Karpatengrijze verfafwerking en een contrasterende zwarte dak-, motorkap- en achterbootdeur toe.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Leave a Reply

Your email address will not be published.