Audi heeft een nieuw one-stop-shop serviceplan genaamd Audi All-In gelanceerd. Het after -verkoopschema is opgericht voor Audis tussen drie en zes jaar oud, en belooft eigenaren gemiddeld £ 1.220 te besparen over twee jaar.
De Audi All-In Scheme gooit de kosten van de onderhouds- en MOT-inspecties van het voertuig in één betaling, terwijl ze ook enkele extra voordelen toevoegen, zoals een uitgebreide garantie en Europa-brede help van de weg van de AA.

NIEUWE AUDI E-TRON GT 2021 Review

Bovendien bevoorrap de weghulppakket automobilisten met alternatieve reisarrangementen en hotelaccommodatie voor maximaal zeven passagiers als de auto niet aan de kant van de weg kan worden vastgesteld. Als de auto in Europa wordt gestrand, dekt het pakket zelfs de kosten van het sturen van de automobilist en hun passagiers naar huis.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Audi gebruikt twee betalingsopties voor het All-In-schema. Automobilisten kunnen 24 maandelijkse afleveringen van £ 32,71 maken (die in totaal £ 785,04 opleveren), of ze kunnen voor de gehele dekking van twee jaar betalen voor £ 784,98.
De regeling heeft geen limiet voor het aantal eigenaren die de auto heeft gehad, hoewel er enkele voorbehouden zijn. Het staat alleen open voor Audi-auto’s met 2.0-liter motoren of kleiner, wat aangeeft dat geen van de RS-modellen van het bedrijf in aanmerking komt.
Elke aanvrager moet ook zijn auto indienen voor een inspectie bij een Audi Service Center, om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de vereisten voor de garantie en helppakketten langs de weg. De auto moet ook minder dan 100.000 mijl hebben bedekt op het moment van de inspectie.
Andrew Doyle, directeur van Audi UK, zei dat het Audi All-In-schema ‘is gemaakt om eenvoudig, gemakkelijke en transparant auto-onderhoud aan te bieden lang nadat de auto van een klant de showroom heeft verlaten. Of hun auto al bekend is met onze centra, of nooit is bezocht, we wilden één product aanbieden om absolute eenvoud en vertrouwen te geven. ”
Lees nu onze recensie van de Audi A4 Avant. Laat ons uw mening weten in het commentaargedeelte hieronder …

Leave a Reply

Your email address will not be published.