De Britse overheid moet particuliere investeringen ondersteunen in de laadinfrastructuur van het land als het is om ‘Blackspots in rekening te brengen’ in het netwerk, de baas van de baas van het netwerk, de baas van de baas van Kia UK heeft gesuggereerd.
Het Koreaanse merk, dat het op een na grootste pure -EV -merk van het VK was in de eerste zes maanden van 2021, na alleen Tesla, staat op het punt zijn nieuwe vlaggenschip EV6 -model te lanceren – de eerste van zeven nieuwe op maat gemaakte EV’s die tussen nu en 2026 zullen aankomen, Sprekend met Automobile Express zei Kia UK-president en CEO Paul Philpott dat ondersteuning voor particuliere investeringen in de laadinfrastructuur nu ‘kritisch’ is naarmate de Britse automarkt aan het einde van dit decennium naar een verbod op de verkoop van pure-combinatie engine gaat.

Home Electric Car Chargers: hoe een wallbox te kiezen en deze te laten installeren

“Het moet gebeuren,” zei Philpott. “We zijn nu slechts acht en een half jaar verwijderd van dat verbod. Ja, 90 procent van het opladen gebeurt nog steeds thuis en op de werkplek, maar dat zal veranderen. We moeten er zeker van zijn dat er voldoende netwerkspreiding is, en de overheid zal daarbij de particuliere industrie moeten betrekken.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

“Het is allemaal heel goed met clusters van laders op de M6 en M1, maar hoe zit het met mensen die EV’s willen krijgen en rijden in Noord -Wales? Particuliere diensten zullen altijd proberen te investeren waar de mensen zijn, en het rendement is; Overheidssteun is nodig om ervoor te zorgen dat we voldoende laders hebben en op rompwegen in het Verenigd Koninkrijk. ”
Pure-elektrische auto’s vormden veel meer dan 14 procent van de Britse verkoop van Kia tijdens de eerste zes maanden van 2021. Philpott zei dat hij verwacht dat deze trend zal doorgaan, gestimuleerd met veel meer dan 10.000 uitingen van belangstelling in de EV6 (wiens prijs begint bij iets meer dan £ 40k) en meer dan 1.000 bestellingen voor de auto zelf, bijna volledig van kopers die de auto niet hebben gezien.
Waar denkt u dat de Britse laadinfrastructuur voor elektrische auto’s zal zijn wanneer het verbod van 2030 op nieuwe ijsauto’s komt? Laat het ons weten in de reacties …

Leave a Reply

Your email address will not be published.