De 2021 Volkswagen Golf R Estate is opnieuw testen – dit keer rond de Nürburgring in Duitsland, omdat het de laatste fettling ondergaat voordat het later dit jaar introduceert.
The New Hot Estate – Dit keer is rond in de conventionele blauwe verf van de R -afdeling – beschikt over exact dezelfde diepere voorbumper als de net recent uitgebrachte vijfdeurs Golf R, waarbij een groter rooster wordt geïntegreerd om Awesome the Tuned Engine te helpen.

Beste landgoedvoertuigen om 2022 te kopen

Grotere lichtmetalen wielen bedekken de handelsmerk Blue Brake-remklauwen van de R-afdeling, die grotere schijven vastklemmen, wat een opgeheven remsysteem betekent in vergelijking met de rest van de line-up van de golfgoed. Dit prototype in het late stadium heeft ook een aantal duwere dorpels.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Aan de achterzijde is de handelsmerk Golf R quad-exit uitlaat gehuisvest in een veel meer gebeeldhouwde achterbumper. Het is praktisch specifiek dat het optionele Akrapovic-uitlaatsysteem van de vijfdeurs R, een optie van £ 3.100, ook op het R-landgoed zal functioneren.
De vijfdeurs Golf R maakt gebruik van een 2.0-liter viercilindermotor met turbomotor die 316 pk en 420 nm koppel creëert. Gekoppeld aan een zeven versnellingen DSG DSG Dual-koppeling automatische versnellingsbak en vierwielaandrijving, het stuwt de routine R van 0-62 mph in 4,7 seconden. Op voorwaarde dat de verbeterde grootte en om die reden het gewicht van het landgoed, verwachten we dat het een of twee tienden van een seconde langzamer zal zijn, maar de prestaties zouden nog steeds pittig moeten zijn.
15

Verwacht exact dezelfde verscheidenheid aan chassisaanpassingen voor het Golf R -landgoed, inclusief een afname van 15 mm in de reishoogte in vergelijking met een routine -golfgoed. Koppelvectoring op de achteras voor het 4Motion vierwielaandrijving moet eveneens worden aangeboden, met een nieuwe opstelling die het koppel kan verdelen tussen de achterwielen (evenals de typische variabele vooraanvariabele splitsing) om de behendigheid te verbeteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.