Honda heeft een nieuwe zwarte editie van de populaire Civic Hatchback gelanceerd. Het beschikt over verschillende glanzende zwarte exterieurdetails en is beschikbaar op het financiële schema van Honda vanaf slechts £ 249 per maand met drie jaar nul procent APR.
Toevoegingen aan de zwarte editie omvatten zwarte voor- en zijrokken samen met zwarte details op de achterbumper. Een Chrome Black Edition -logo markeert de Civic als het speciale editiemodel, waarbij het Black Roofing -systeemspoiler een sportievere voorsprong geeft.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Net als het standaard Civic Range, is de Black Edition beschikbaar met de 1,6-liter I-DTEC-diesel (£ 22,460) of 1,8-liter I-VTEC benzinemotor (£ 21,455). De levering van diesel is de veel meer zuinige van de twee, die een geclaimde 78,5 mpg terugkeert met CO2 -emissies van 94 g/km. Honda beweert dat de benzinemotor goed is voor 46,3 mpg, maar heeft iets hogere emissies bij 145 g/km.
• Honda Civic Tourer Test Review op lange termijn
Samen met de introductie van de nieuwe Black -editie heeft Honda ook verschillende financiën gelanceerd in het hele burgerlijke assortiment. De standaard hatchback is nu beschikbaar vanaf £ 239 per maand voor de 1,8-liter SE Plus, vanaf £ 249 per maand voor de 1,6-liter diesel en de Civic Tourer vanaf slechts £ 249 per maand. Een vijfjarig vaste prijsdienstplan voor £ 555 is ook beschikbaar voor kopers.

Leave a Reply

Your email address will not be published.