Een geheel nieuwe Porsche Cayenne zal in 2017 echter verschijnen voordat die derde generatie versie van Porsche’s high-end SUV arriveert, zal Porsche de huidige cayennepeper een uitgebreide facelift bieden laat dit jaar.
Deze spionageschoten tonen de facelifte 2014 Cayenne die testen ondergaat voorafgaand aan de lancering, die waarschijnlijk in september de locatie zal nemen op de Motor Show van Parijs. Het voertuig zal voor het einde van 2014 in het Verenigd Koninkrijk in het VK gaan.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Net als de onlangs bijgewerkte Panamera, lijkt de Cayenne er op een beetje zachtere, meer stijlvolle LED -koplampen te worden, naast opnieuw ontworpen bumpers. Verwacht dat de staartlichtstijl ook zorgvuldiger lijkt op die van de nieuwe Macan.
• All-nieuwe Porsche Cayenne SUV voor 2017
Veranderingen in de motor line-up zullen naar verwachting die in de Panamera spiegelen, dus we verwachten dat de 4,8-liter natuurlijk opgezogen V8-motor in de Cayenne S zal worden gedumpt voor een nieuwe Twin-Turbo 3.0-liter V6 creëren 420 pkp . De kracht van de top-spec turbo en turbo’s ontwerpen zal naar verwachting met 20 pk springen, waarbij de totalen van 493 pk naar 513 pk worden genomen, evenals 542 pk tot respectievelijk 562 pk.
Er kunnen ook kleine tweaks zijn om de effectiviteit in de line-up te verbeteren. Porsche biedt al een Cayenne-hybride en het zal waarschijnlijk een nieuwe Cayenne S E-Hybrid-plug-in introduceren, zoals in het bijgewerkte Panamera-bereik. Het kan in ongeveer zes seconden 0-62 mph in staat zijn, met brandstof economisch klimaat van meer dan 80mpg.
Om ervoor te zorgen dat je de e-hybride van Cayenne niet kunt missen, wordt deze aangeboden met zilver en neon milieuvriendelijke badges en felgroen geschilderde remklauwen, zoals de Panamera.
De prijzen zullen waarschijnlijk een beetje klimmen over de auto van vandaag. Het huidige instapniveau Cayenne Diesel begint bij £ 47,390, steeg tot £ 107.784 voor de Turbo S. Verwacht een toegangskosten van ongeveer £ 49.000 voor de diesel, maar liefst £ 115.000 voor de Turbo S.
Net als bij het huidige model zal Porsche de Cayenne blijven ontwikkelen in zijn fabriek in Leipzig. De lichamen zullen echter nog steeds worden ontwikkeld samen met de VW Touareg en Audi Q7 in de VW Group -fabriek in Bratislava, Slowakije.
• All-New Porsche Cayenne SUV voor 2017 • Porsche Macan 2014 On the Road

Leave a Reply

Your email address will not be published.