Mazda heeft zijn visie -coupe -idee gegeven op de Autosalon van Tokyo. Het is een lange en boeiende vierdeurs coupé die wijst op de toekomst van het Mazda-ontwerp.
Onder talrijke van de exposities van Mazda, waaronder het nieuwe Kai-concept, is de vierdeurs vision coupé een silhouet dat niet ongelijk is dan de net recent blootgestelde Audi A7 en aanstaande Mercedes CLS. Er is nog geen woord over de haalbaarheid van de potentiële productie.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Ook dan de waarheid is ook geen aanwijzingsdetails onthuld dat het vooraan zal zijn in plaats van achter of vierwielaandrijving, met de motor onder de extreem lange motorkap.
25

De Vision Coupe is een eenvoudig canvas dat is ontwikkeld om de bijgewerkte Kodo ‘Less Is More’ stijltaal te presenteren. Het zit samen met de volgende generatie Mazda 3-geïnspireerde Kai Hatchback als een opmerkelijke interpretatie van de toekomstige richting van het merk.
Alle niet-essentiële rimpelingen, plooien en vouwen in de carrosserie zijn geëlimineerd om een ​​lange, gladde vorm te produceren, evenals een kenmerkende zijreflectie die de lengte van de auto loopt. Het begint bij het voorwiel en stroomt door de schouderlijn, die aanzienlijk uitlopend naar de achteras. Quad Uituitjes totaal de look, onder de agressieve achterbumper gehuisvest.
25
Over onze adsclose deze advertentie

De cabine bootst het KAI -idee na door het gebruik van een vergelijkbare horizontale lay -out te maken, met een breed infotainmentscherm verborgen in een diepe vouw. Mazda heeft de boot echter naar buiten geduwd met knupermaterialen, naast houten fineer op de middenconsole en de deurpanelen.
De Vision Coupe maakt deel uit van een verscheidenheid aan Mazda -auto’s en vrachtwagens die worden getoond op de Tokyo -tentoonstelling van dit jaar. Temidden van de futuristische stijlen zoals de RX-Vision, heeft Mazda ook een licht gereviseerde MX-5 Roadster getoond, naast de geheel nieuwe CX-8-crossover van alleen Japan.
Vind je het uiterlijk van het Mazda Vision Coupe -concept leuk? Laat ons hieronder begrijpen …

Leave a Reply

Your email address will not be published.