wanneer het betrekking heeft op hardcore performance -auto’s, maar weinigen hebben veel meer interesse van geliefden dan een nieuwe Porsche 911 GT3 – evenals dit de huidige wegracer van het Duitse merk.
Geprijsd vanaf £ 123.100, is het nieuwe ontwerp opgezet in nauwe samenwerking met de Motorsport -divisie van Porsche, waardoor racevoertuiginnovatie naar de weg wordt gebracht.

Nieuwe Porsche 911 GT3 2021 Review

Dit omvat de nieuwe 503bhp van de GT3 natuurlijk geaspireerde 4.0-liter flat-six motor, wat aangeeft dat dit de enige 911 is in de huidige line-up van 992-generatie om geen turbo-charging te functioneren.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Het zal worden gebruikt met een zeven versnellingen PDK met dubbele koppeling automatische versnellingsbak, die zijn stroom alleen naar de achterwielen stuurt. Geïntegreerd met introductiebeheer De GT3 versnelt van 0-62 mph in 3,4 seconden. Een handboek met zes versnellingen zal eveneens worden aangeboden, waardoor automobilisten een nog hogere verbinding met de auto krijgen.
De sleutel tot de vooruitgang van de GT3 is de stap geweest naar het modulaire middelmotorige MMB-platform van de 992-generatie 911. Als gevolg hiervan zullen alle GT3’s gebaseerd zijn op de widebody-architectuur van Porsche, maar ondanks dit, evenals het grotere 20-inch front van de auto en 21-inch achterste lichtmetalen wielen (die grotere remmen thuis zijn-staal als standaard, koolstof keramiek optioneel), de nieuwe GT3 evalueert slechts 5 kg veel meer dan zijn voorganger in PDK -vorm, op 1.435 kg.
11

Dat is te danken aan het gebruik van koolstofvezelversterkte plastic, inclusief voor de motorkap, dunner glas voor de ramen, gesmede wielen, evenals een lichtgewicht uitlaat die 10 kg bespaart.

Leave a Reply

Your email address will not be published.