Audi te lussen, heeft een nieuwe naamgevingsstructuur onthuld die in werking zal treden bij nieuwe auto’s die de komende maanden lanceren, met het gehele Audi-bereik om te worden overgedragen aan De nieuwe nomenclatuur tegen de zomer van 2018.
Een van de belangrijkste redenen voor de verhuizing naar het nieuwe systeem is het naderende assortiment e-tron all-elektrische modellen van het bedrijf, plus nieuwe hybride auto’s-de benamingen zullen op deze auto’s worden toegepast, evenals conventioneel aangedreven audis, waardoor de hele AUDI’s worden Bereik onder dezelfde paraplu.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• Nieuwe Audi E-Tron All-Electric SUV voor het eerst bespioneerd
De namen van de modellen van Audi blijven hetzelfde – A1, A3, Q5 enzovoort – maar variaties van deze bestaande modellen zullen twee cijfers gebruiken die hun vermogensuitgangen vertegenwoordigen. Het tweecijferige nummer verschijnt naast de bestaande badges die de verschillende motoren van Audi vertegenwoordigen, zoals TFSI, TDI en de E-TRON-badge.
De twee cijfers zijn geen directe transplantaties van het vermogen van de auto in een bepaalde meting. In plaats daarvan heeft Audi een handvol niet-gerelateerde nummers gekozen die van toepassing zijn op bepaalde auto’s op basis van hun vermogensuitgangen gemeten KW.
Alle auto’s met een vermogen met een vermogen tussen 81 kW en 96 kW (108 pk tot 128 pk) zullen bijvoorbeeld worden omgeslagen als 30 modellen. Als voorbeeld wordt het instapniveau A3 1.0 TFSI de A3 30 TFSI.
Het systeem met dubbele cijfers zal toenemen in stappen van vijf, beste tot bereik van 70 auto’s met vermogenscijfers van meer dan 400 kW (537 pk). High-performance S- en RS-auto’s worden niet beïnvloed door de verandering en zullen hun dezelfde namen blijven gebruiken.
Het eerste model dat het nieuwe naamgevingssysteem gebruikt, is de geheel nieuwe A8 wanneer het later dit jaar aankomt. Het 3.0-liter TDI-model zal bekend staan ​​als de A8 50 TDI, met de veel krachtigere benzinecar die wordt onderscheiden door een 55-aanduiding te ontvangen.
Is de nieuwe naamgevingsstructuur van Audi een logische stap in de beste richting, of laat het je in het donker? Vertel ons uw gedachten in de reacties.

Leave a Reply

Your email address will not be published.