Kia heeft bestelboeken geopend voor de gefacelifte Ceed -familie, die aankomt met een groot aantal upgrades die zijn ontworpen om het concurrerend te houden met nieuwere rivalen, zoals de Volkswagen Golf en de onlangs Vernieuwde Ford Focus vijfdeurs hatchbacks. De nieuwe Kia Ceed is geprijsd vanaf £ 20,105, met het Ceed Sportswagon Estate en Sleek Proceed Model vanaf respectievelijk £ 20,805 en £ 25.480.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Het nieuwe Ceed-bereik begint met het instapmodel 2, beschikbaar in hatchback- of landgoedvorm. De Ceed 2 Sportswagon wordt aangeboden met een 1,0-liter turbo-benzinemotor die 118 pk produceert, waarbij de hatchback een 1,6-liter mild-hybride dieseloptie krijgt met 134 pk.

Beste hatchbacks om 2022 te kopen

Standaardapparatuur omvat 16-inch lichtmetalen wielen, cruise control en een acht-inch touchscreen infotainment display met Android Auto, Apple CarPlay en DAB Radio. Een omkerende camera en elektrisch verstelbare, verwarmde deurspiegels zijn ook gemonteerd, naast rijstrookhulp en een waarschuwingssysteem voor de aandacht van de bestuurder.
Bovendien wordt de Ceed Sportswagon ook aangeboden in 2 Nav Guise, geprijsd vanaf £ 24.045. Dit voegt een USB-snelle oplader en een 10,25-inch infotainment touchscreen toe, samen met de optie van de 1,6-liter mild-hybride dieseloptie die niet kan worden gespecificeerd met de kleinere Ceed 2 Sportswagon.
De Ceed 3 is de volgende in de line-up en introduceert een krachtigere benzinemotor in de vorm van een 1,5-liter turbomotor met 158 ​​pk. Dit kan worden gekozen met een zesversnellingsbak of zeven versnellingen met dubbele koppeling automatische versnellingsbak, zowel voor de hatchback als de sportswagon. De 1,6-liter mild-hybride dieselmotor is uitsluitend verkrijgbaar met een handmatige versnellingsbak voor de hatchback en de zeven-versnellingsbak voor het landgoedmodel.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Leave a Reply

Your email address will not be published.