Seat heeft ons een allereerste blik gegeven op de geheel nieuwe Ibiza Supermini van de vijfde generatie in een reeks eenvoudige stijlschetsen die het vergelijken met zijn voorgangers. Bazen hebben ook geverifieerd dat de Ford Fiesta -rivaal zal verschijnen nadat de nieuwe SEAT SUV in 2016 introduceert, wat suggereert dat een te koopdatum eind 2016 of begin 2017 is. De dia die je hier kunt zien, is tijdens een evenement flitste om het 30 -jarig bestaan ​​te vieren om het 30 -jarig bestaan ​​te vieren van de Ibiza – het vele prominente ontwerp van de stoel ooit met meer dan vijf miljoen aangeboden vanwege 1984. We hebben gesproken met stoelstijlmanager Alejandro Mesonero, die ons vertelde om een ​​aanzienlijke wijziging van de stijlrichting te verwachten met de nieuwe auto.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• De beste supermini’s om nu te kopen
“De vijfde generatie [Ibiza] is iets dat ik met veel opwinding benader. Voor mij is de Ibiza een voertuig dat zich heeft ontwikkeld met kleinschalige revoluties, ”legde Mesonero uit. “De nieuwe Ibiza zal ook een revolutie hebben, een aanzienlijke stap vooruit. Waarom? Omdat de markt het zo goed vereist als hij zich opzij moet zetten van de Leon. De lijnen zullen veranderen, maar de geest zal hetzelfde blijven. ”
Zoals je in de schets kunt zien, worden de afgeronde vouwen van de huidige auto langs de flanken vervangen door veel meer horizontale functielijnen, die teruggrijpen naar het eerste generatie van de eerste generatie. Een ‘X’ thema wordt zowel aan de voorkant als aan de achterkant herhaald met behulp van de lichtclusters en ook bumper -innames. “Zelfs zonder badges zal het duidelijk een ibiza zijn, we werken echt moeilijk aan de verhoudingen, dus dit nieuwe voertuig ziet er nog steeds geweldig uit wanneer we het 50 -jarig jubileum van de Ibiza vieren,” verklaarde Mesonero.
• Beste 4x4s en SUV’s om te kopen
Seat CEO, Jurgen Stackmann voegde eraan toe: “Het ontwerpen van een nieuwe Ibiza is een ervaring – het vereiste dat typisch voldoende is om door iedereen te worden gekocht, hoe speciaal ook voldoende om op te vallen.”
Net als de volgende generatie VW Polo en Audi A1, zal de nieuwe Ibiza gebaseerd zijn op een gekrompen versie van het modulaire MQB-platform van de VW Group. Als gevolg hiervan zal het aanzienlijk minder evalueren dan het huidige model, evenals profiteren van de meest recente drie en viercilindermotoren naast beveiligingsset en infotainmentnovatie vanaf nog meer in het bereik van het bereik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.