Prijzen voor de Hot Ford Mustang Mach-E GT zijn aangekondigd. De prestatiegerichte versie van de elektrische SUV begint vanaf £ 67,225, waardoor het een rivaal is voor high-end versies van het Tesla-model Y. Het is nu beschikbaar om te bestellen.
De Mustang Mach-E GT werd onthuld en getoond op het 2021 Goodwood Festival of Speed, voorafgaand aan de leveringen die later dit jaar beginnen. Het heeft een zinderende 0-62 mph-tijd van 3,7 seconden, waardoor het de snelst versnellende Ford met vijf zitplaatsen ooit is.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

De aandrijflijn maakt gebruik van twee elektromotoren om alle vier de wielen aan te drijven, waardoor een gecombineerde output van 480 pk en 860 Nm koppel. De 88kWh -batterij biedt een maximaal bereik van 310 mijl en ondersteuning voor 150 kW oplaad betekent dat de batterij in ongeveer 45 minuten kan opladen van 10-80 procent capaciteit wanneer het wordt aangesloten op een DC -snelle oplader.
Om het hogere vermogen om te gaan, heeft Ford de Mach-E GT gepast met magneride adaptieve ophanging met speciale instellingen. Brembo -remmen zijn ook om dezelfde reden gemonteerd.
Ford heeft de banden ook verbeterd en speciale Pirelli-eenheden gepast die het verhoogde koppel beter kunnen verwerken, en de aandrijflijn is gekalibreerd voor een achteroverliggende stroomafgifte voor een meer vermakelijke drive.

Leave a Reply

Your email address will not be published.