Voor de meerderheid van ons is het moeilijk om je hoofd rond een £ 500.000 Coach Built XKR te maken, maar je zult je niet kort voelen door de kwaliteit, het ontwerp en de materialen die worden aangeboden in de David Brown Speedback GT. Met extra comfort, die geweldige V8 -motor en de uitklapbare picknickstoelen in de laars, vangt de speedback de spirt van de jaren zestig GT -auto’s beter dan alle andere. Er is echter niet ontsnapt aan het Jaguar -schakel- of infotainmentsysteem.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

De David Brown Speedback GT is een Coach Built Retro-geïnspireerde Britse auto met behulp van Jaguar XKR-converteerbare onderbouwing en het bevelen van een £ 500.000 prijstagel. Het is een oog-waterige figuur, maar een figuur die zinvol begint te zijn als je er dichtbij komt.
Het aluminium lichaam heeft een aantal prachtige, verfijnde lijnen erin, het Gunmetal -schilderwerk duurt 120 manuren om het beste te zijn en schijnt met een subtiele bordeauxsen onder zonlicht (vandaar de naam van de wapens ‘n’ rozen) en die draadwielen zijn een kunstwerk. Het chromen heldere werk werd zelfs als een beetje te helder beschouwd, dus werd eerst in koper bedekt en vervolgens het effect zo licht vernield.
De interieurindeling is bekend, maar voelt oneindig veel specialer aan dan de XKR’s. De wijzerplaten hebben nieuwe juweelachtige nummers, het stuur is een houten meesterwerk en veel van de schakelaars zijn nu afgewerkt in gepolijst metaal. Ze gloeien zelfs ‘s nachts zachtjes. Helaas je gehamstrung door hetzelfde oude Jaguar Infotainment System te moeten gebruiken.
In termen van de manier waarop het rijdt, heeft het de buitengewone prestaties van een XKR. De Supercharged 5.0-liter V8 klinkt niet alleen goed, maar levert het low-end koppel dat het team van deze auto wilde, creëerde veel meer als een schoppende cruiser dan als een out-and-out sportwagen. Er zijn zelfs een paar naar achteren gerichte stoelen die uit de laarsvloer vallen, zodat u onderweg een picknick kunt instellen.
De draadwielen zijn 19-inch eenheden, maar de banden hebben bijzonder dikke zijwanden om een ​​extra element van comfort te leveren. Het doet ook de truc, die de rit zachtjes over scherpe hobbels dempt die een plof in de Jaguar zouden hebben veroorzaakt.
In termen van de behandeling heeft de GT dezelfde mooie, snelle besturing als de XKR, dus het voelt altijd behendig aan. Met een beetje veel meer flex in de banden, voelt het niet zo vlak door strakke bochten, maar het is een afweging waar we veel meer dan blij mee zijn.
Gerelateerde video’s van Autovia

Porsche 911 Turbo S vs Nissan GT -R Review – Automobile Express

Video spelen

Porsche 911 Turbo S vs Nissan GT -R Review – Automobile Express

20/11/13

Bentley GT Speed ​​Convertible 2013 Review -…

24/04/13

BMW 3 -serie GT Review – Automobile Express

22/03/13

Audi R8 GT Spyder Video Review – Automobile Express

13/06/12

Nieuwe Vauxhall Astra Review: vijf manieren waarop het is …

23/02/22

Ineos Grenadier Review: kijk wat het kan doen …

22/02/22

De speedback GT wordt immers gemaakt als een auto die de verfijning en stijl van een jaren zestig klassieker gebruikt, terwijl ze moderne technologie en gerenommeerde mechanica toevoegen. In de superrijke wereld van de kopers van deze auto is het iets veel meer op maat gemaakt en veel ongewooner dan een reeks van de Mill Ferrari of Aston Martin. Het is duidelijk dat het een kleine markt is, maar het feit dat zes kopers al een storting van 20 procent op een GT hebben neergezet, bewijst dat David Brown misschien ergens op gaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.