Eén ding dat de Autoshow van Genève nooit tekort is, is shinny nieuwe auto’s, maar met zoveel glanzend metaal te zien, kan het overweldigend worden voor de scherpe autoshap.
Ons team was dit jaar in het midden van de actie en sloeg de tapijten van de showhal op een lederen lederen missie om je de grootste en beste verhalen van Genève eerst te brengen. Tijdens hun reizen namen ze de tijd om de sensationele auto’s op te nemen en na een lange sit en een snelle voetmassage heeft elk van hen zich op hun een zeer geliefde auto gevestigd uit de show van dit jaar.
Wat volgt is de keuze van de Star Automobiles van de Automobile Express -experts van de Automobile Express 2014. Ben je het eens met hun keuzes? Wat zou je showstopper van Genève zijn? Vertel het ons in het opmerkingen hieronder …
• Beste conceptautomiles op Genève Autosalon 2014

Renault Twingo
Door Steve Fowler
Innovatief, schattig, betrouwbaar en milieuvriendelijk: de beste ingrediënten voor een oogverblindende stadsauto’s en de nieuwe Renault Twingo lijkt ze in overvloed te hebben. Ik vermoed dat kopers geen giller zullen geven over de achterste lay-out, maar ze zullen enorm plezier hebben in de kleine draaicirkel. Maar deze kleine auto is een voorbeeld van precies wat Renault altijd het beste heeft gedaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.