in sommige aspecten zijn motorische shows in de jaren extreem veranderd omdat Genève voor het eerst zijn versie van één in 1905 had. Een blik in zowel over de stijl van auto’s is doorstaan. Op andere manieren hebben motorshows en de motoren die ze laten zien, zich ontwikkeld uit alle erkenning, tot het punt dat een klant van Genève 1905 op de vloer van de Autosalon van Genève van 2018 zou worden geteleport plaats.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Zelfs de doorgewinterde 21ste -eeuwse journalisten in het auto -onthullingsteam zijn niet immuun voor de vreemde wedstrijd van een verbijstering van de autoriteiten – hoewel het zelden het punt krijgt dat ze hun Cravats moeten losmaken en de snuffboxen uitbreken – dat is zelfs van zelfs van Jaar tot jaar is de snelheid van wijziging in de automobielmarkt snel.
• Wat dan ook van de Motor Show 2018
Het wordt de laatste tijd versneld met de integratie van communicatie en autonome rijtechnologieën, de duw om de uitstoot met elektrische en hybride aandrijflijnen te verlagen, evenals de vooruitgang in het produceren van methoden die allemaal de voertuigen transformeren die we op de autoshow zien, staat .
Op de Autosalon van Genève 2018 doemden al deze processen op als de producenten voor interesse schroeven met hun aankondigingen en onthulling. Een stroom van info is voortgekomen en we ontdekten een groot bedrag over de enorme foto en de aanwijzingen waar de markt op gaat op de korte, gemiddelde als op lange termijn. Natuurlijk was op hetzelfde moment dat de belangrijkste overkoepelende technieken beschikbaar werden in kaart gebracht, een grote hoeveelheid verrassing en plezier om te worden verkregen uit de details. Hieronder kun je een smaak krijgen voor beide met de 9 dingen, enorm en klein, hebben we ontdekt op de Motor Show 2018
9 dingen die we hebben ontdekt op de Motor Show 2018
Auto -ontwerpers inspecteren graag de waren van hun rivalen
Motorshows zijn een duidelijke kans om de plannen van de hele industrie voor de komende jaren op één dag te absorberen. Ze zijn ook een fantastische mogelijkheid voor concurrerende voertuigontwerpers om in de gaten te houden wat concurrenten van plan zijn. Dit is Marc Lichte, hoofd van de stijl bij Audi, het inspecteren van het Renault EZ-GO-concept, dat is ontwikkeld door nog een zwaargewicht van de voertuigstijlwereld, Laurens van den Acker. die begrijpt wat hij dacht, waarschijnlijk; “Misschien zijn de wielen misschien groter”.

Jeep’s stand toonde een merk in onbeleefde gezondheid
Na de verkoopprestaties van Jeep 2017 als “beschamend” in januari te hebben uitgelegd, stelt FCA -manager Sergio Marchionne nu dat hij “gelukkig” is met de 4×4 -merk van 40 procent tot nu toe dit jaar. Tijdens de show begon Jeep te genieten van de buit van zijn succes met een grote stand die die van de andere merken van FCA overschaduwde. In feite was de Mammoth Jeep -installatie zo groot dat je de Fiat, Alfa Romeo en Maserati, er allemaal op staat om te sparen.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Leave a Reply

Your email address will not be published.