Voel je je goed om 2030-het meest spelveranderende, controversiële jaar van ons autorijden? Blij dat je die hierheen hebt gekozen, weg- morgen, politici die je best hebben ingetrokken om een ​​nieuwe benzine of dieselauto te kopen vanaf 2030?
Wees waarheidsgetrouw – geloven we echt dat EV’s uiteindelijk dezelfde verkoopprijzen zullen hebben als equivalente benzine- of dieselmodellen? Ervan uitgaande dat u niet geprijsd bent uit de autorijdenmarkt op het openbaar vervoer (dit kan gewoon deel uitmaken van het ‘plan’), reken u eigenlijk leuk, op en keurt u de griezelig rustige elektriciteitsgenererende bedrijven, plus hun nog steeds Te veel voorkomende stroomuitval? En hoe zeker bent u dat de EV -oplaadnetwerken, infrastructuur, betrouwbaarheid, prijzen en dergelijke geschikt zijn voor het doel in honderdduizenden Britse kilometers in 2030?

2030 Ban bedreigt de verkoop en banen van de automobiels, de industrie vertelde de overheid

Ik ontbreekt wanhopig aan geloof en vertrouwen in al het bovenstaande, maar mijn geloof in en bewondering voor EV’s en EV-technologie voor sommige chauffeurs is supersterk.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Wat betreft het rekenen in regerende politici, mijn geloof in hen bevindt zich aan de andere kant van de schaal. Ik herinner me niet dat Boris en Co ooit zeiden: “Stem ons in functie en we zullen de verkoop van nieuwe benzine- en dieselauto’s in 2030 verbieden.” Dat komt omdat een manifestverbintenis of citaat zo tijdens de algemene verkiezingstijd hem het misschien heeft verloren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.