Elektrische auto’s omvatten een eenvoudige procent van de vloot van het Department for Transport (DFT), het is onthuld.
De DFT loopt een vloot van 1.860 voertuigen, waarvan slechts 22 volledig elektrisch zijn, terwijl 134 hybriden zijn, 43 zijn benzine en 1.326 zijn diesel – de andere 335 auto’s worden aangeduid als motorfietsen en deskundige LCV’s – licht industrieel Voertuigen, zoals bestelwagens.

Alle ministeriële voertuigen die tegen 2030 elektrisch zijn

De regering heeft eerder verklaard dat al haar ministeriële voertuigen tegen 2030 volledig elektrisch zullen zijn, met ten minste een kwart van de totale vloot die in 2022 uit EV’s bestaat. naar nul -emissie vloten, maar deze gegevens – die voortkomen uit een flexibiliteit van info (FOI) onderzoek uitgevoerd door Air High Qual Qual News – telefoont zijn eigen ontwikkeling in twijfel.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

In zijn FOI-reactie verwees de DFT naar al zijn geëlektrificeerde auto’s als ultra-lage emissie, hoewel deze classificatie een aantal matige hybriden omvat Beperkte elektrische variëteit, en hangt nog steeds voornamelijk af van een interieurverbrandingsmotor.
Greg Archer, UK directeur van de European Believe opslagtankoverdracht en -milieu, vertelde Air High Quality News dat de DFT “zielige vooruitgang” had geboekt.
“Er is een berg om te klimmen om te voldoen aan het streven dat een kwart van de voertuigen tegen 2022 elektrisch zou moeten zijn,” merkte hij op. “De afdeling probeert zelfs zijn mislukking te maskeren door het verkeerd te tellen van matige hybride voertuigen als ultra-lage ontslagvoertuigen. De DFT zou het goede voorbeeld moeten geven en alleen in 2025 nul-emissieauto’s kunnen bedienen.
“Vijf jaar na de Dieselgate -afbreuk, evenals meer dan 70 procent van de auto’s die door DFT worden geëxploiteerd en zijn bedrijven diesel zijn.”
Hij voegde eraan toe: “Het is tijd voor een totale upgrade van de inkooppraktijken van de afdeling; Ze zouden de verschuiving naar schone voertuigen moeten leiden, niet blijven hangen aan het verleden. ‘
Gelooft u dat veel meer DFT -auto’s elektrisch zouden moeten zijn? Laten we het in de reacties hieronder begrijpen …

Leave a Reply

Your email address will not be published.