De methode die consumenten bezitten en gebruiken hun auto’s gebruiken, staat op het punt van een transformatie als voertuigproducenten op de markt die methoden beoordelen voor het introduceren van autonome technologie en mobiliteit voor jongere generaties en die in overbelaste steden wonen.
Het kernverkoopmodel van vandaag, van één huishouden of een consument met een voertuig, lijkt te worden geërgerd, omdat makers over de hele wereld kijken naar methoden om zich te richten op klanten die over het algemeen niet denken aan het kopen van een auto sinds waar ze online of hun inkomen.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• Supreme gids voor het delen van voertuigen
Een van de belangrijkste verstoorders van het concept van voertuigbezit zijn zogenaamde millennials die volgens Richard Balch, Ford’s Wise Mobility Manager in Europa, “niet de vereiste voelen om wat in hun leven te bezitten”.
Hij voegde eraan toe: “Het leasingtypeontwerp en het pay-per-gebruiksontwerp groeien in betekenis. Als je de demografie snijdt en kijkt naar de millennials die doorkomen, zijn die [verkoopmodellen] veel veel acceptabeler voor de jongere generatie. ”
In 2015 introduceerde Ford een autoverdelingsplan in Londen genaamd Godrive, waardoor geregistreerde personen toegang hebben tot 50 auto’s in de stad die per minuut werden betaald. Andere big-hitters van de markt hebben nog steeds soortgelijke regelingen voor het delen van auto’s-zoals BMW met zijn Drivenow-programma in de hoofdstad, die meer dan 24.000 leden binnenhalen die van 33 p per minuut betalen om een ​​van de 300 voertuigen in de stad te gebruiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.