General Motors gelooft nog steeds dat het Cadillacs in Europa kan verkopen – maar geeft toe dat het nooit in staat zal zijn om te concurreren met Mercedes, BMW en Audi.
President Dan Ammann vertelde Automobile Express dat China en de VS de cruciale groei van de luxe Amerikaanse fabrikant zouden blijven.
En hij gaf toe dat de Scattergun -techniek van Cadillac in het verleden onder verschillende bazen hier zijn kansen had gehinderd.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

“Daarin ligt het probleem,” gaf hij toe. “We zijn erin, we zijn er, we zijn erin, maar we doen geen diesel …
“Maar op de lange termijn is er een rol voor Cadillac in Europa. Wordt het een grote mededinger in de toekomst op middellange tot lange termijn? waarschijnlijk niet. Maar is er een rol voor iets anders dan de drie Duitse luxemerken? Ik denk dat die er is.
• Beste luxe auto’s om nu te krijgen
“We moeten erachter komen wat het is, wat onze portfolio is, een andere waardepropositie. Maar proberen de Duitse de Duitsers te overtreffen, zal niet het pad naar succes zijn. We moeten een andere propositie hebben. ”
Met de veel meer solide financiële voet van GM zal GM zijn ambities met Cadillac kunnen nastreven, benadrukte Ammann.
“In het verleden, wanneer we geen contant geld hebben gehad, is het eerste dat is bezuinigd de frivole strategie” Cadillac in Europa “,” grapte hij.
De huidige CTS en ATS werden bij Europa in gedachten ontworpen en Amman zei dat ze lieten zien dat het merk “op een betere plek was dan het al een tijdje was”.
Denk je dat Cadillac de kans heeft om impact te hebben in Europa? Laat het ons weten in het opmerkingen hieronder …

Leave a Reply

Your email address will not be published.