De nieuwe Mercedes CLS is officieel onthuld in zowel de vierdeurs coupé als vijfdeurs schietrem ontwikkelt zich voorafgaand het weekend van 28 juni.
Beide variaties zijn binnenkort later in juli te koop, voorafgaand aan gearrangeerde leveringen in september, met kosten vanaf £ 46.500 voor de CLS 220 Bluetec – stijgen met £ 1.580 voor de equivalente schietrem.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

In navolging van de meest recente teaser -opnamen en koplampblootstelling van de CLS, heeft Mercedes uitgebreide foto’s van het opnieuw ontworpen front -end vrijgegeven, wat onze vermoedens bevestigt dat de styling -tweaks tot een minimum zouden worden beperkt. De lange motorkap wordt overgebracht, maar nog meer in de neus is er een veel meer uitgesproken bumper, gapende afgeronde luchtinlaten vergelijkbaar met die op de nieuwe Mercedes C-Klasse, evenals een nieuw diamant radiatorrooster met zachtere lijnen.
Klanten hebben een optie van vier motoren, waaronder de nieuwe 168bhp 220 Bluetec 2.1-liter viercilinder diesel, naast een 3,5-liter Turbo-charged V6, in staat tot 328 pk en 480 Nm koppel. Voor vlaggenschip CLS 63 AMG-modellen ziet de 5,5-liter V8 Biturbo-motor de uitgangsverhoging tot 577 pk, plus 800 nm.
Mercedes CLS 2015: 9G-Tronic Automatic
Ook het maken van zijn methode in de variëteit is Mercedes ‘nieuwste 9G-Tronic automatische versnellingsbak met negen versnellingen, hoewel dit in het VK alleen zal verschijnen in 350 Bluetec-varianten. De 220 BlueTech en 400 behouden de huidige zeven-versnellingsbak, en de 63 AMG houdt zijn SpeedShift MCT 7G-Tronic-opstelling.

Leave a Reply

Your email address will not be published.