Subaru heeft twee nieuwe beperkte editie-prestatieontwerpen blootgesteld die zullen worden beperkt tot 500 eenheden die elk begin 2018 te koop zijn, maar niet in Groot-Brittannië-beide-beide Auto’s en vrachtwagens worden alleen op de Amerikaanse markt aangeboden.
Het hete nieuwe paar bestaat uit afgestemde versies van de WRX STI en de BRZ Coupe, die zowel stijlvolle styling -tweaks als wijzigingen onder de huid krijgen om extra prestaties te extraheren.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• De allerbeste sportwagens en vrachtwagens die nu het beste te koop zijn
Het nieuwe WRX STI -type RA ontvangt de grotere make -over in vergelijking met het gemeenschappelijke ontwerp waarop het is gebaseerd.
6

De ‘RA’ badge betekent ‘recordpoging’, evenals het een aanduiding die is gebruikt om Subarus uit het verleden te subarus. In 1989 gebruikte de Subaru -traditie een RA -insigne om het vestigen van een nieuw FIA World Speed ​​Endurance Record, terwijl de RA Badge eerder op de WRX STI is verschenen, hoewel op uitgeklede, lichtgewicht versies die zijn voorbereid op rally.
Voor deze auto is de RA-badges in aanbeveling van de speciale ‘NBR’ raceversie van de WRX STI die zal proberen een nieuw nurburgring-ronde record te vestigen voor een 4-deurs auto’s en vrachtwagen deze zomer. Extra vermogen, gewichtsvermindering, suspensie -tweaks en nieuwe styling en aerodynamica maken allemaal deel uit van het pakket.
Om gewicht te besparen, heeft de WRX STI -type RA een koolstofvezel daksysteem en achtervleugel. Het rijdt op lichtgewicht 19-inch wielen, terwijl de reservewiel ook is geëlimineerd.
Onder de motorkap bevindt zich exact dezelfde 2,5-liter viercilinder bokser met turbomotor als voorheen, maar het vermogen is versterkt tot 306 pk. Het maakt het gebruik van een nieuwe koude luchtinlaat samen met een nieuw uitlaatsysteem, evenals veel meer kracht wordt geëxtraheerd door een afgestemd ECU -systeem en sterkere zuigers.
6

Subaru -staten die te maken hebben, zijn geüpgraded dankzij herziene ophanging met omgekeerde voorste stutten en de achterste dubbele wishbone -ophanging met nieuwe Bilstein -dempers. De remmen zijn van Brembo, en functioneren nieuwe cross-boorde rotoren.
Aan de buitenkant krijgt de WRX STI -type RA een nieuw achterschort en een nieuwe frontsplitter, plus speciaal type RS -badging. In de cabine worden Recaro -sportstoelen en rode contrasterende stiksels gevonden, samen met een plaquette gemonteerd op de middenconsole met het productienummer van elke auto. Amerikaanse kosten zijn niet onthuld.

Ben je ontevreden dat de Subaru WRX STI -type RA geen Groot -Brittannië zal zijn? Laten we het begrijpen in de reacties …

Leave a Reply

Your email address will not be published.