Re-geboren merk Borgward heeft een nieuwe volledig elektrische ideeën en vrachtwagen blootgesteld op de Frankfurt Autosalon, die fungeert als een boeiend stijlonderzoek voor het Chinese Duitse Duitse merk Duits merk .
Het Isabella-idee is een lage, vierdeurs coupé-eerder een vertrek voor een merk dat zich vooral heeft gericht op SUV’s, aangezien de opstanding in 2008 is. De coupé van het bedrijf uit de jaren 1950.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

• Frankfurt Motor Show 2017: al het huidige nieuws
Een steil stijgende schouderlijn is gekoppeld aan een dompelende C-pijler die functioneert als een aerodynamische steunbeer. De deuren glijden in tegengestelde richtingen om toegang te krijgen tot de cabine, terwijl het ook boeiende LED-koplampen heeft met Z-vormige verlichtingshandtekeningen. Binnenin heeft de cabine vier privéstoelen, plus een dashboard gedomineerd door een groot driehoekig infotainmentscherm.
14
Over onze adsclose deze advertentie

Borgward heeft geen enkele vorm van aandrijflijnspecificaties blootgelegd, maar voorziet een volledig elektrische aandrijflijn voor de Isabella-stijlstudie.
Met het debuut van 2015 van de BX7 heeft Borgward een ambitieus groeiplan uitgesproken. Het bedrijf richt zich in 2020 op 800.000 omzet in 2020, hoewel elk type sportwagens en vrachtwagens geen belangrijke functie zullen spelen in het groeiplan van het bedrijf – crossovers en SUV’s zijn precies hoe het bedrijf van plan is te groeien.
Een kleinere BX5 SUV is eveneens te koop in China, evenals een instapniveau BX3 is testen door Chinese autodel. Deze ontwerpen zijn ver verwijderd van de grote, Europese saloons en coupes gemaakt door het Marque vóór het faillissement van 1961, dus een soepel coupe -idee zal waarschijnlijk het standaardbeeld van het bedrijf als inspiratie gebruiken.
Zal Borgward terugkomen met een knal in Europa? Vertel ons uw gedachten in de reacties.

Leave a Reply

Your email address will not be published.