De 2017 Los Angeles Automobile Show was de laatste enorme datum in de Automotive Exhibition-kalender van dit jaar. De show nam begin december locatie in het Los Angeles Convention Center in Californië.
LA is een van de oudste motorshows die nog steeds draaien; Het evenement werd allereerst tegengehouden in 1907. Makers uit de Verenigde Staten en de rest van de wereld dalen jaarlijks af in het congrescentrum om hun gloednieuwe productievoertuigen en baanbrekende ideeënontwerpen te presenteren.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

• Beste nieuwe voertuigen voor 2018
Het evenement is de uiteindelijke enorme mogelijkheid voor makers om de aandacht van het publiek te verkrijgen, als ze dit nog niet hebben gedaan bij de motorshows van Detroit, Tokyo, Genève of Frankfurt. De focus ligt begrijpelijk op de Amerikaanse markt, maar er was dit jaar veel nieuw metaal op het scherm in LA dat geschikt is voor kopers in het Verenigd Koninkrijk.
Hieronder kunt u alle cruciale voertuigen ontdekken die speelde op de LA Motor Show 2017 …
LA Motor Show 2017: The Crucial Cars
Mercedes CLS-de nieuwe 4-deurs coupé van Mercedes met een soepele looks en een eersteklas hut. BMW I8 Roadster-Wraps komen ten slotte uit de converteerbare versie van BMW’s Hybrid Supercar.infiniti QX50-Geavanceerde nieuwe motortechnologie is ingesteld om dit te helpen om dit te helpen dit te helpen dit SUV -rivaal De BMW X3. Jeep Wrangler – De stroom in de lange lijn van Wranglers houdt trouw aan zijn verleden, maar verhoogt het aantal innovatie.
La motorshow makers a tot z
BMW
BMW’s langverwachte i8 Roadster werd ten slotte onthuld op de LA Motor Show, samen met een bijgewerkte versie van de coupézus. De soft-top i8 kost £ 12.000 veel meer dan zijn coupé-tegenhanger, voor £ 124,730, maar het functioneert wel een volledig elektrische dak die 15 seconden duurt om te openen of te sluiten. De i8 Roadster wint 60 kg gewicht vanwege extra versterking van zowel het aluminium als de CFRP-body, hoewel het vergelijkbare prestaties heeft als de Hard-Top i8.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Leave a Reply

Your email address will not be published.