Recente cijfers hebben aangetoond dat medicatiebestuurders nu net zo waarschijnlijk schuldig worden ontdekt als degenen die drinken en rijden – een geruststellende gedachte. Deze verbetering van de handhaving van medicatiewetgeving die voldoet aan de aanpassingen aan de Britse wetgeving die in 2015 is geïntroduceerd, die tot doel had om met het rijden van medicijnen om te gaan.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Omdat de bevolking nu meer voorgeschreven medicijnen gebruikt dan je een kruk kunt schudden, is het belangrijk om te begrijpen welke medicijnen je rijvermogen beperken, wat de wettelijke grenzen voor die medicijnen zijn en precies hoe snel je achter het stuur kunt komen na het nemen hen.
• Meer dan 1.000 kinderen verboden in 2017 in het VK te rijden
Dat gezegd hebbende, er is enige verwarring bij specifieke stuurprogramma’s over medicijnen voor het rijden op medicijnen voor onwettige medicijnen. Gelukkig kunnen we dat een persoon direct weg verwijderen. Afgezien van extreem weinig bedragen, die worden beschouwd als ‘toevallige blootstelling’ onwettige medicijnen zijn nog steeds illegaal, dus de hoeveelheden die in uw bloed worden ontdekt, zijn extreem laag. Hoe dan ook, word gepakt met elk type onwettige medicijnen in uw systeem, evenals u in het belang van de autoriteiten, ongeacht de betrokken hoeveelheden.
Als onderdeel van de hierboven genoemde nieuwe wetgeving kunnen autoriteiten nu ‘drugsalysers’ gebruiken, die testen op typische recreatieve medicijnen zoals cannabis en cocaïne aan de weg. Als alternatief kunnen krachten bloedtesten uitvoeren bij autoriteitenstations voor medicijnen zoals Ecstasy, LSD, Ketamine en heroïne zonder bewijs te hoeven verzamelen dat de bestuurder was aangetast zoals voorheen vereist was. Hieronder hebben we een tabel opgenomen waarin de drempellimieten van accidentele blootstellingen worden afgebroken (d.w.z. het maximum van elke verbinding waarmee u wettig kunt worden ontdekt in uw bloed zonder te worden gearresteerd voor medicijnen) voor de meest typische recreatieve medicijnen in het VK.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Leave a Reply

Your email address will not be published.