Hybrid Power zijn ingesteld om een ​​onderdeel te typen van de tweede generatie Captur-opstelling van Renault, die volgend jaar zal deelnemen aan een variëteit die al benzine, diesel en plug biedt -In hybride aandrijflijnen.
Volgend jaar zal Renault ook een full-hybride versie van de Captur introduceren. Hoewel specifieke details over de nieuwe aandrijflijn nog moeten worden bevestigd, is het bijna specifiek om de hybride configuratie te zijn die al is gebruikt in de CLIO e-Tech Hybrid. Dit betekent dat een 1,6-liter benzinemotor is geïntegreerd met een reeks elektrische motoren, evenals een 1,2 kWh-batterij mogelijk maakt voor korte uitbarstingen van alleen elektrische rijden.

Top 10 beste kleine SUV’s evenals crossover -auto’s en vrachtwagens om 2022 te kopen

De bestaande Captur -variëteit – die we onze kleine SUV van het jaar hebben gekroond op de Auto Reveal New Cars and Truck Awards – vierkanten evenveel als rivalen zoals de Nissan Juke en de Skoda Karoq met een startkosten van £ 19.095.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Standaardapparaten voor het instapniveau Renault Captur Play omvatten 17-inch stalen wielen, LED-koplampen, automatische ruitenwissers en een paar elektrisch verstelbare en verwarmde deurspiegels. Er is ook een brede verscheidenheid aan gemeenschappelijke beveiligingsapparatuur, waaronder rijstrookhulp, waarschuwing voor vertrek van rijstrook, actief noodremmen, herkenning van webverkeersindicatie, cruisebeheer en een snelheidsbegrenzer.
Binnen krijgen kopers een met leer omgekeerd stuur, materiaal bekleding, automatische klimaatregeling, een 4,2-inch TFT-scherm ingesteld in het metercluster en een zeven-inch infotainmentsysteem met ondersteuning voor Apple CarPlay en Android Auto.

Leave a Reply

Your email address will not be published.