De Fiat Panda heeft een milde facelift gekregen voor 2020 met de bijgewerkte versie van de robuuste stadsafstand van het merk in de Britse showrooms in november, geprijsd vanaf £ 11,895 .
Naast een enigszins bijgewerkt exterieurontwerp, krijgt de Panda een aantal belangrijke nieuwe technologie-updates en een nieuwe look-trimstructuur, met de komst van een nieuw sportmodel onderdeel van de shake-up.

Nieuwe 2022 Fiat Panda om onder de 500 te zitten in nieuwe look-up

De Panda krijgt nieuw ontworpen bumpers en een vernieuwd kleurenpalet als onderdeel van een reeks kleine ontwerpupdates, terwijl het interieur nu de thuisbasis is van een dashboard en stoelen getrimd met gerecyclede plastic materialen.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

De grootste verandering komt in de vorm van een herziene trimstructuur met drie ‘bereiken’ die nu onderdeel van de Panda -familie: Life, Sport and Cross.
12

Het Life-assortiment van Panda begint van dat £ 11.895 prijskaartje met lichaamskleurige bumpers, 14-inch stalen wielen, airconditioning en een DAB-radiosysteem met MP3- en USB-connectiviteit. Vermogen wordt geleverd door de nieuwe 1,0-liter driecilinder mild-hybride benzinemotor van de Panda die 69 pk ontwikkelt-een van de twee motoren die beschikbaar zijn over de PANDA-line-up.
Vanaf £ 12.595 is het levensleven van Panda City, ook met de 69 pk 1.0-liter milde hybride motor. Het bouwt voort op het instapverlatend leven op panda met mistlichten aan de voorkant, nieuwe voorste bumpers en zijrokken en 15-inch lichtmetalen wielen. Binnenin bevat tweekleurige grijze zitplaatsen, een lederen stuurwiel en een UConnect Infotainment System met Bluetooth.

Leave a Reply

Your email address will not be published.