Britten hebben Italië geplaatst als het slechtste land om in te rijden vanwege de combinatie van een gevaarlijk wegennet- en snelle stuurprogramma’s, volgens een nieuwe studie.
De Mix van Twisty Cliff Top Roads van de Italianen en drukke stadscentra evenals hun capriolen achter de wiel staking vrezen meer in Britse automobilisten dan enig type andere natie.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Een onderzoeksonderzoek van 2.000 chauffeurs die hebben geprobeerd te navigeren door de wegen van het buitenland, ontdekte dat het laarsvormige land het ergste is voor Britse automobilisten sinds van grillige chauffeurs, drukke stadscentra en slechte wegen.
Volgens de onderzoeksstudie van carrentals.co.uk zijn Italianen het meest schuldig aan het ontwijken van de rijstrook, onverklaarbare gier en snelheidsovertredingen. Ondanks de angsten van Britten voor Italië, hebben de enquête echter meer mensen blootgelegd in Spanje. Ondertussen wordt het rijden in Duitsland over de veiligste gedacht.
“Rijden aan de verkeerde kant van de weg” enorme zorg voor Britten in het buitenland
Een probleem waarmee alle bestuurders worden geconfronteerd, ongeacht het land en als de belangrijkste zorg voor Britten in het buitenland aan de verkeerde kant van de weg rijden. De verschillende regels en ongebruikelijke wegaanwijzingen betreffen ook stuurprogramma’s.
Carrentals.co.uk verklaarde dat een op de zeven Britten is opgenomen in een auto’s en vrachtwagen ongeluk in het buitenland – of dat nu in Europa, de VS of China is – evenals nog eens 15 procent bijna missers op wereldwijde wegen.
Een soortgelijk aantal is overgehaald door de autoriteiten in het buitenland met een kwart hiervan voor het rijden op drankjes. Eén op de zes ging echter zo ver dat ze nog steeds niet begrijpen waarom ze zijn overgestapt.
Gareth Robinson, Managing Director van carrentals.co.uk, zei: “Rijden naar het buitenland kan stressvol zijn, vooral als u er niet mee wordt ervaren. De meeste landen, zelfs die in Europa zullen verschillende wegmarkeringen, terrein, indicaties en wetgeving hebben, evenals wetgeving overwegen.
“Veel automobilisten die op vakantie gaan, geloven gewoon dat het een situatie is om in de auto’s en vrachtwagen te springen, evenals het rijden aan de‘ verkeerde ’kant van de weg, maar er is veel meer om te overwegen.
Heeft u tijdens het rijden naar het buitenland nauwe telefoontjes of slechte ervaringen gehad? Gelooft u dat buitenlandse chauffeurs veel beter zijn dan die in het VK? Vertel het ons in het opmerkingen hieronder …

Leave a Reply

Your email address will not be published.