Als zowel gerechtigheid als fair play nog steeds iets betekenen in het hedendaagse Groot -Brittannië, vereisen wij automobilisten nieuwe voorschriften die ons beveiliging bieden en betaling van oplichters in het persoonlijke AS evenals openbare sectoren.
Op het voorste voor automatische parkeergelegenheid is een ‘Jayne’s Law’ nodig – evenals hier. Talloze chauffeurs blijven het slachtoffer worden en hebben vervolgens een boete van een boete bij het gebruik van land van ondernemers of regionale autoriteiten.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Jayne Snow, 25, onlangs betaald om haar middelgrote auto’s en vrachtwagen in een raadsbaai te laten, heeft haar tijd niet overspoeld, maar kreeg nog steeds een kaartje. Hoe komt het precies? Absurd beweerde Medway Council effectief dat haar voertuig – slechts vier en een beetje meters lang – ook lang was. Voor deze ‘misdaad’ hield ze een boete van £ 75 in.
• Bestuurders getroffen met “eye watering” boetes van persoonlijke autoparkeerbureaus
Maar de beschuldigde werd uiteindelijk de beschuldiger. Ze informeerde de regionale autoriteit dat haar auto’s en vrachtwagen niet zo lang zijn, maar dat de baaien net zo kort zijn. Mevrouw Snow keerde terug naar het toneel van haar vermeende overtreding, bepaalde de baai, en vertelde vervolgens de autoparkeerdeskundigen van de raad iets anders dat ze schijnbaar niet begrepen – de baai die ze bezet plus anderen die daaraan grenzen, evenals nog steeds, minder dan, minder dan, minder dan 3,5 m lang. Dit maakt hen wettig aanvaardbaar voor het kleine aantal wijze (of vergelijkbare) stadsrunabouts in Groot -Brittannië, maar niet voor de tientallen miljoenen andere dagelijkse auto’s en vrachtwagens die wij automobilisten gebruiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.