Er zijn weinig ervaringen meer ontspannend dan het besturen van een S-Klasse; In feite is zo ongeveer het enige dat het kan overtreffen als je op de achterbank bent, chauffeur. De grootste salon van Merc werd bekroond met onze 2016 luxe auto’s en truck van het jaar, evenals trillingen door de pedalen en het stuur bestaan ​​niet: zelfs bij snelheden op de snelweg hoor je geen enkele vorm van wind of banden gebrul.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Alle motoren zijn fantastisch, maar het is ongelooflijk dat Mercedes een zescilinders-ommotief ontwerp kan bieden dat meer dan 50mpg terugkeert. Voor de ultieme snelheid zijn er hoge prestaties S 63 V8 of S 65 V12 Mercedes-AMG-versies. Als een pen afneemt, is er de S 500 rechte zes die nog steeds niet traag is en 0-62 mph raakt in minder dan vijf seconden en gemiddeld meer dan 40 mpg.
• Mercedes S-Klasse versus Audi A8 versus Lexus LS
Kortom, de Mercedes S-Klasse heeft al meer dan 40 jaar de conventionele voor luxe en geavanceerde technologie gesteld-evenals deze auto’s en vrachtwagens van de zesde generatie is de beste tot nu toe. Andere herzieningen voor het ontwerpjaar 2017 zijn enkele kleine stylingupdates en enkele belangrijke technische veranderingen, waaronder een nieuwe rechte zes dieselmotor en een nieuwe mild-hybride aandrijflijn.
Niet alleen is de S-Klasse snel de beste auto’s en vrachtwagen in zijn klasse, het verschijnt ook veel duurdere modellen met zijn sublieme rit, expansieve tech-bundel en glamoureus interieur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.