We weten allemaal hoeveel de auto’s we kopen en de manier waarop we ze kopen, daarom hebben we wijzigingen aangebracht in onze Chauffeur Power Survey om het te maken Veel uitgebreider en veel relevanter voor autokopers dan ooit.
De resultaten die we publiceren, weerspiegelen eerst de volledige tevredenheid van eigenaren over nieuwe auto’s – modellen die nog steeds te koop zijn en tussen de twee en 12 maanden zijn. Als je op het punt staat een nieuwe auto te kopen, is het niet te ontbieren met nogal wat verrassingen – aan de boven- en onderkant van de grafiek.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Volgende week zullen we volledige tevredenheidsbeoordelingen op de autofabrikanten zelf aftellen, terwijl we eind juli hun dealers beoordelen, evenals verzekerings- en storingsbedrijven.
• De beste auto’s om 2017 te bezitten
Eind september geven we u de overzicht over hoe tevreden eigenaren zijn met oudere modellen, om gebruikers van gebruikte auto’s te helpen.
De enquêtes zijn ook veranderd en geven veel meer details over de essentiële aspecten van autobezit, van hoe comfortabel de stoelen zijn naar hoe gemakkelijk de sat-nav is om te programmeren. Bovendien hebben eigenaren natuurlijk de rijdynamiek beoordeeld en ons waarheidsgetrouwe informatie gegeven over wat er mis is gegaan.
Maar hoewel dit tijdschrift je met enorm belangrijk inzicht biedt als je op het punt staat te kopen, is het wat het vertelt de autofabrikanten dat even essentieel is – en de cijfers liegen niet.
Er is een grote verbetering van sommige merken, waardoor eerdere slechte reputaties rusten, terwijl helaas de bekendheid van sommige makers is bevestigd. Er is echt geen schuilplaats wanneer de klanten spreken.
En we willen nog steeds uw mening horen. Klik op deze link en vertel ons alles over uw auto.
Heeft u deelgenomen aan onze Chauffeur Power Survey? Laat ons hieronder over uw auto …

Leave a Reply

Your email address will not be published.