Een mysterieus nieuw elektrisch voertuig met behulp van Volkswagen Badges is gepresenteerd op het Future Mobility Days -evenement van de Volkswagen Group in Duitsland.
Het gen.e genoemd, het ontwerp ter grootte van een golf is getoond in een paar officiële foto’s, maar Volkswagen aarzelt om het een nieuwe ideeënauto te bellen. In plaats daarvan wordt dit een ‘onderzoeksvoertuig’ genoemd, en is deze ontwikkeld als een testbed om nieuwe snellaadtechnologieën aan te tonen.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

• Beste elektrische voertuigen te koop 2017
Volgens een VW -woordvoerder wordt de Gen.e “puur gebruikt om technische ontwikkelingen op de hoogte te stellen”.
5

Als zodanig wordt de Gen.e momenteel gebruikt om te pronken met de nieuwste technologie van de Volkswagen Group – mobiele oplaadrobots. Dit zijn bewegende, autonome rigs die zijn ontworpen met ondergrondse garages en multi-verdiepingen tellende voertuigparken in gedachten. De Gen.E werkt samen met de oplaadrobot, die voldoende kosten kan bieden om elektrische voertuigen te primen met variëteiten van meer dan 248 mijl – de voorlopige doel voor de aankomende I.D Badged EV’s van het bedrijf.
Hoewel de focus ligt op de technologie, niet op de auto, stelt VW dat de Gen.E wordt ondersteund door lichtgewicht ontwerp dat is ontworpen voor maximale beveiliging van ongevallen – de officiële lijn maakt geen melding van het MEB -elektrische voertuigplatform van het bedrijf.
5

In termen van ontwerp is de Gen.E een drie-deurs hatchback met hoeklijnen en aero-effectieve messen bij de C-stijl. De voorkant krijgt een VW-golf beïnvloed gebogen met een dun brille rooster dat de koplampen verbindt, terwijl de C-vormige daglooplichten extreem vergelijkbaar zijn met die op de nieuwste e-golf.
Gezien de mysterieuze presentatie van het voertuig, is het moeilijk om te speculeren dat de Gen.e een voorbeeld van elk type toekomstige VW -ontwerpen of zelfs de taalstijl van het bedrijf, hoewel voor ingenieurs een nieuw voertuig helemaal helemaal opnieuw stylen om te stylen om oplaadplatforms te demonstreren overdreven lijkt . Het lijkt mogelijk dat aspecten van de stijltaal die op de Gen.E wordt gezien, misschien weer opduiken op toekomstige VW -ideeën of productieauto’s.
De VW Gen.E is zeker een voertuig waar we in de toekomst meer van zullen zien, omdat VW blijft opzetten van snelle oplaadtechnologie.
Gelooft u dat de Volkswagen Gen.e wijst op iets groters? Een nieuwe auto? Vertel ons uw gedachten in de reacties.

Leave a Reply

Your email address will not be published.