Volvo -chauffeurs kunnen een aanzienlijke kosten dalen de volgende keer dat ze hun voertuigverzekeringsdekking vernieuwen, dankzij het City Security Autonomous Emergency Rem (AEB) -systeem van de fabrikant.
Stadsbeveiliging – die nu op elk Volvo -ontwerp als basis is aangebracht, behalve de XC90 – kan chauffeurs veel meer dan £ 100 besparen op hun volgende verzekeringsdekking, terwijl specifieke Volvo -ontwerpen hun verzekeringsdekkinggroepen herfst hebben gezien op vier niveaus.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Het is echter een van de vele technologieën die door Volvo worden gebruikt om de wegbeveiliging een prioriteit te houden, inclusief voetgangersdetectie met volledige autorem, evenals het recent geïntroduceerde fietsdetectiesysteem dat zich bij Volvo’s Lane Departure Laitioning (LDW) -systeem (LDW) -systeem (LDW) aansluit, Systeem (BLIS).
• Veel meer Volvo -beoordelingen
Nick Connor, de Britse directeur van Volvo Car, zei: “De voortdurende introductie van al deze levensreddende technologieën linkt terug naar onze Vision 2020 Long -Term Doelstelling dat tegen 2020 niemand zou moeten worden gedood of gewond in een nieuwe Volvo.”
Het stadsbeveiligingssysteem van Volvo werd eveneens toegejuicht vanwege het vermogen om chauffeurs te helpen bij het voorkomen van lage snelheidsgevallen door Thatcham, dat de Association of British Course Score -systeem voor persoonlijke voertuigen en commercials beheert.
Thatcham heeft bewezen dat stadsbeveiliging de ongeluk tarieven en geschikte reparatiewerkkosten verlaagt, omdat de XC60 in 2008 introduceert. Het vermijdt eveneens dure persoonlijk letsel verklaart voor whiplash geactiveerd door lage snelheid achteruiteinde shunts.
Na succesvolle testen van AEB in de stadsbeveiliging heeft Thatcham een ​​wijziging voorgesteld in de verzekeringsdekkinggroepering van Volvo -ontwerpen die de technologie functioneren.
Howard Barron, de groepsscore manager van Thatcham, merkte op: “Voor consumenten zou dit moeten impliceren dat de verzekeringsdekking premies en veiliger autorijden, niet alleen voor zichzelf, ook andere weggebruikers, niet alleen voor zichzelf.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.