die ik ken, waarderen en verwelkomen. Mijn eerste tweedehands auto was een beige, luchtgekoelde VW-kever met twee rondenganden, een AM-radio plus één luidspreker, slechte remmen en een ongeneeslijk drankprobleem. Vijf jaar later was mijn eerste nieuwe auto een zwarte, watergekoelde VW-golf met vijf veiligheidsgordels, een FM/AM/LW-radiocassette plus vier luidsprekers, antiblokkeerremmen en een neiging om half zoveel brandstof te drinken.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Hoe is dat voor vooruitgang? De golf-plus de ondergeschatte polo-waren niet alleen spirituele/werkelijke opvolgers van de oorspronkelijke kever; Ze waren in een geheel andere competitie in termen van het verbeteren van het dagelijkse leven van inzittenden in de auto, terwijl ze tegelijkertijd verkeersongevallen, verwondingen en doden verminderden.

Volkswagen Golf Estate vs Toyota Corolla Touring Sports

Wind vooruit drie of vier decennia en VW-Badged-producten-zoals de overgrote meerderheid van nieuwe auto’s-zijn in een diep indrukwekkend tempo blijven vorderen. Zelfs goedkope voertuigen van het recente verleden zijn veranderd van eenvoudige, typisch gevaarlijke, onbetrouwbare gestoffeerde skateboards tot geavanceerde motorauto’s met verbazingwekkende niveaus van comfort en betrouwbaarheid. Op bijna alle manieren zijn ze beter, veiliger en van hogere kwaliteit. Auto -ontwerp-, engineering- en productievoortgang gingen veel verder dan de hoop en verwachtingen van het publiek, en VW hielp de leiding te geven.
Maar de laatste tijd vrees ik dat de vooruitgang in sommige opzichten vastgelopen is – en misschien zelfs in omgekeerd is gegaan. Absurd gecompliceerde, gebruikersunvriendelijke infotainmentsystemen zijn de belangrijkste reden-en de VW-groep is een groot deel van deze vermijdbare terugval. De meeste van zijn auto’s rangschik ik zo goed tot geweldig, maar de nieuwste infotainmentsystemen in sommige van hen zijn niet geschikt voor het doel. Ze zijn erger en minder intuïtief dan die in sommige vorige generaties.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Leave a Reply

Your email address will not be published.